Recepten

Här publiceras alla recept som förekommit i någon av våra matkassar

Vecka 13, dag 1 - Lyxig svamprisotto med rostade skogschampinjoner, karl-johan, persilja, extralagrad grana padano & timjan. Serveras med en side på tryffelstekt broccoli.
🕒 15 min

Vecka 13, dag 1 - Lyxig svamprisotto med rostade skogschampinjoner, karl-johan, persilja, extralagrad grana padano & timjan. Serveras med en side på tryffelstekt broccoli.

Emil Petzén

Vecka 13, dag 2 - Fried rice med marinerade chili- och teriyakibönor, karamelliserad lök, persiljecréme, rostad lök samt annat gott som tillkommer efter hand!
🕒 15 min

Vecka 13, dag 2 - Fried rice med marinerade chili- och teriyakibönor, karamelliserad lök, persiljecréme, rostad lök samt annat gott som tillkommer efter hand!

Emil Petzén

Vecka 13, dag 3 - Våra vegetariska köttbullar med krämigt potatismos, gräddsås, rårörda lingon & inlagd gurka.
🕒 15 min

Vecka 13, dag 3 - Våra vegetariska köttbullar med krämigt potatismos, gräddsås, rårörda lingon & inlagd gurka.

Emil Petzén

Vecka 12, dag 1 - Färsk ravioli med burrata, tomat och basilika. Kommer med brynt salviasmör, rostade solrosfrön och basilikapesto. OBS Bäst-Före 21/3 23:59.
🕒 15 min

Vecka 12, dag 1 - Färsk ravioli med burrata, tomat och basilika. Kommer med brynt salviasmör, rostade solrosfrön och basilikapesto. OBS Bäst-Före 21/3 23:59.

Emil Petzén

Vecka 12, dag 2 - Chili sin carne på karamelliserad baljväxtfärs, edamamebönor, chili och vitlök. Serveras med smaksatt basmatris.
🕒 15 min

Vecka 12, dag 2 - Chili sin carne på karamelliserad baljväxtfärs, edamamebönor, chili och vitlök. Serveras med smaksatt basmatris.

Emil Petzén

Vecka 12, dag 3 - Varm halloumisallad med vitlöksbulgur, örtig creamy corn, persilja- och kimchimayo, stekt rödlök samt tärnad syrad mango.
🕒 15 min

Vecka 12, dag 3 - Varm halloumisallad med vitlöksbulgur, örtig creamy corn, persilja- och kimchimayo, stekt rödlök samt tärnad syrad mango.

Emil Petzén

Vecka 11, dag 1 - Indisk gryta ”Palak paneer” med halloumi, avocado-/limeyoghurt och smaksatt basmatiris.
🕒 15 min

Vecka 11, dag 1 - Indisk gryta ”Palak paneer” med halloumi, avocado-/limeyoghurt och smaksatt basmatiris.

Emil Petzén

Vecka 11, dag 2 - Pasta all’ arrabiata med smak av örter, smulad fetaost & rostade solroskärnor.
🕒 15 min

Vecka 11, dag 2 - Pasta all’ arrabiata med smak av örter, smulad fetaost & rostade solroskärnor.

Emil Petzén

Vecka 11, dag 3 - Vår pizza bianco med creme fraiche, svart tryffel och vitlök, svartpeppar, rostade skogschampinjoner, persilja & riven gouda.
🕒 15 min

Vecka 11, dag 3 - Vår pizza bianco med creme fraiche, svart tryffel och vitlök, svartpeppar, rostade skogschampinjoner, persilja & riven gouda.

Emil Petzén

Vecka 10, dag 1 - ”Bondsallad”. Grov bulgur med smulad fetaost, marinerade gröna oliver, rosmarin och persiljemayo, vitlökskrutonger, skivad rödlök och chilistekt broccoli.
🕒 15 min

Vecka 10, dag 1 - ”Bondsallad”. Grov bulgur med smulad fetaost, marinerade gröna oliver, rosmarin och persiljemayo, vitlökskrutonger, skivad rödlök och chilistekt broccoli.

Emil Petzén

Vecka 10, dag 2 - Bibimbap med basmatiris, stekta edamamebönor, sunny-side ägg, het chili-/soyacrème, rostad lök och vår kimchi.
🕒 15 min

Vecka 10, dag 2 - Bibimbap med basmatiris, stekta edamamebönor, sunny-side ägg, het chili-/soyacrème, rostad lök och vår kimchi.

Emil Petzén

Vecka 10, dag 3 - Taco på libabröds grillade tortilla, korianderyoghurt, karamelliserad lök och kryddstekt baljväxtfärs och chilirostade solrosfrön.
🕒 15 min

Vecka 10, dag 3 - Taco på libabröds grillade tortilla, korianderyoghurt, karamelliserad lök och kryddstekt baljväxtfärs och chilirostade solrosfrön.

Emil Petzén

Vecka 9, dag 1 - Falafelwrap på libabröd, krämig coleslaw på karamelliserad gullök, falafel, rödlök, rostade solrosfrön, chilipicklade edamamebönor samt marinerad rostad paprika.
🕒 15 min

Vecka 9, dag 1 - Falafelwrap på libabröd, krämig coleslaw på karamelliserad gullök, falafel, rödlök, rostade solrosfrön, chilipicklade edamamebönor samt marinerad rostad paprika.

Emil Petzén

Vecka 9, dag 2 - Gulaschsoppa med schiacciata (tunn focaccia) och krämig aioli.
🕒 15 min

Vecka 9, dag 2 - Gulaschsoppa med schiacciata (tunn focaccia) och krämig aioli.

Emil Petzén

Vecka 9, dag 3 - Vår vegetariska ragu à bolognese med fusili och örtrostade krutonger.
🕒 15 min

Vecka 9, dag 3 - Vår vegetariska ragu à bolognese med fusili och örtrostade krutonger.

Emil Petzén

Vecka 8, dag 1 - Vår stroganoff med rostad halloumi, gullök, stekt färskpotatis, ört- och vitlökscrème,
🕒 15 min

Vecka 8, dag 1 - Vår stroganoff med rostad halloumi, gullök, stekt färskpotatis, ört- och vitlökscrème,

Emil Petzén

Vecka 8, dag 2 - Curry Dahl med blomkål och gröna linser. Serveras med basmatiris och vitlöksstekt libabröd.
🕒 15 min

Vecka 8, dag 2 - Curry Dahl med blomkål och gröna linser. Serveras med basmatiris och vitlöksstekt libabröd.

Emil Petzén

Vecka 8, dag 3 - Svamp- och tryffelpasta. Pasta med rostade skogschampinjoner från Hakaslätt i en krämig tryffel-, vitlök och timjansås samt rostade frön i grönsaksbuljong.
🕒 15 min

Vecka 8, dag 3 - Svamp- och tryffelpasta. Pasta med rostade skogschampinjoner från Hakaslätt i en krämig tryffel-, vitlök och timjansås samt rostade frön i grönsaksbuljong.

Emil Petzén

Vecka 7, dag 1 - Butternut pumpkin risotto med persilja, rostade pumpakärnor & edamamebönor. Info: Pumpan är gjord till puré och finnes redan i risotton.
🕒 15 min

Vecka 7, dag 1 - Butternut pumpkin risotto med persilja, rostade pumpakärnor & edamamebönor. Info: Pumpan är gjord till puré och finnes redan i risotton.

Emil Petzén

Vecka 7, dag 2 - Honungsglacerade knippemorötter, vitlöksbulgur, solroskärnor, smulad fetaost & citronyoghurt
🕒 15 min

Vecka 7, dag 2 - Honungsglacerade knippemorötter, vitlöksbulgur, solroskärnor, smulad fetaost & citronyoghurt

Emil Petzén

Vecka 6, dag 1 - Sydfransk grönsaksgryta med zucchini, tomat, auberigne, edamamebönor, svarta bönor, vitlök. Serveras med smörigt basmatiris.
🕒 15 min

Vecka 6, dag 1 - Sydfransk grönsaksgryta med zucchini, tomat, auberigne, edamamebönor, svarta bönor, vitlök. Serveras med smörigt basmatiris.

Emil Petzén

Vecka 6, dag 2 - Bao buns med krispstekt tofu, teriyakiglaze, coleslaw smaksatt med koriander och finhackad syrad gurka. Serveras med rostad potatis.
🕒 15 min

Vecka 6, dag 2 - Bao buns med krispstekt tofu, teriyakiglaze, coleslaw smaksatt med koriander och finhackad syrad gurka. Serveras med rostad potatis.

Emil Petzén

Rostade rotfrukter med örter och vitlök, gröna linser i brynt smör och het yoghurt smaksatt med röd curry, sriracha och lime.
🕒 15 min

Rostade rotfrukter med örter och vitlök, gröna linser i brynt smör och het yoghurt smaksatt med röd curry, sriracha och lime.

Emil Petzén

Vegetarisk gulaschsoppa. Serveras med vår surdegsfoccacia och örtcrème.
🕒 15 min

Vegetarisk gulaschsoppa. Serveras med vår surdegsfoccacia och örtcrème.

Emil Petzén

Fried rice med rostad chilisyrad broccoli, marinerade svarta bönor, teriyakisås, het persiljecrème, picklad rödlök och rostad lök.
🕒 15 min
NaN

Fried rice med rostad chilisyrad broccoli, marinerade svarta bönor, teriyakisås, het persiljecrème, picklad rödlök och rostad lök.

Emil Petzén

Taco, vår tolkning på mole, örtrostade majskorn, halloumi, persilja och vitlöksyoghurt. Serveras med ugnsrostad potatis.
🕒 15 min

Taco, vår tolkning på mole, örtrostade majskorn, halloumi, persilja och vitlöksyoghurt. Serveras med ugnsrostad potatis.

Emil Petzén

Pizza bianco, creme fraiche, svartpeppar, rostad skogssvamp, persillade, harissamayo, vitlök, gouda.
🕒 15 min

Pizza bianco, creme fraiche, svartpeppar, rostad skogssvamp, persillade, harissamayo, vitlök, gouda.

Emil Petzén

Svamp- och tryffelpasta. Pasta med rostade skogschampinjoner från Hakaslätt i en krämig tryffel- ,vitlök och timjansås, samt rostade pumpakärnor.
🕒 15 min

Svamp- och tryffelpasta. Pasta med rostade skogschampinjoner från Hakaslätt i en krämig tryffel- ,vitlök och timjansås, samt rostade pumpakärnor.

Emil Petzén

Våra vegetariska köttbullar med potatismos, gräddsås, rårörda lingon och picklad saltgurka.
🕒 15 min

Våra vegetariska köttbullar med potatismos, gräddsås, rårörda lingon och picklad saltgurka.

Emil Petzén

Wrap med hummus, picklad saltgurka, skivad rödlök, strimlad vitkål, vitlök- & harissayoghurt och krispig falafel.
🕒 15 min

Wrap med hummus, picklad saltgurka, skivad rödlök, strimlad vitkål, vitlök- & harissayoghurt och krispig falafel.

Emil Petzén

Vår vegoburgare med briochebröd, aioli, rostad lök, karamelliserad syrad lök med tomat, serveras med side på krämigt potatisstomp.
🕒 15 min

Vår vegoburgare med briochebröd, aioli, rostad lök, karamelliserad syrad lök med tomat, serveras med side på krämigt potatisstomp.

Emil Petzén

Våra krispiga linsbiffar med krämigt potatisstomp med örter och comté, samt tapenade och pumpakärnor.
🕒 15 min

Våra krispiga linsbiffar med krämigt potatisstomp med örter och comté, samt tapenade och pumpakärnor.

Emil Petzén

Bao Buns med rökt tofu, krossade rostade jordnötter, sojapicklad oyster king svamp, chilimayo. Serveras med sesambakade rotfrukter.
🕒 15 min

Bao Buns med rökt tofu, krossade rostade jordnötter, sojapicklad oyster king svamp, chilimayo. Serveras med sesambakade rotfrukter.

Emil Petzén

Vår örtiga bolognese med spirali, vitlöksyoghurt och krutonger.
🕒 15 min

Vår örtiga bolognese med spirali, vitlöksyoghurt och krutonger.

Emil Petzén

Curry Dahl med blomkål och gröna linser. Serveras med basmatiris och vitlöksstekt libabröd.
🕒 15 min

Curry Dahl med blomkål och gröna linser. Serveras med basmatiris och vitlöksstekt libabröd.

Emil Petzén

Saltbakade rödbetor med fetaostkräm, rostade pumpakärnor, grillad marinerad paprika, samt vitlök och örtfrästa gröna linser.
🕒 15 min

Saltbakade rödbetor med fetaostkräm, rostade pumpakärnor, grillad marinerad paprika, samt vitlök och örtfrästa gröna linser.

Emil Petzén

Fried rice med rostad broccoli, marinerade svarta bönor, teriyaki, gräslöksmayo & picklad rödlök.
🕒 15 min

Fried rice med rostad broccoli, marinerade svarta bönor, teriyaki, gräslöksmayo & picklad rödlök.

Emil Petzén

Pitabröd från lokala Liba. Krispig falafel, baba-ganoush-yoghurt, örtgravad tomat, strimlad kål och chili-/vitlöksolja. Serveras med rostad potatis.
🕒 15 min

Pitabröd från lokala Liba. Krispig falafel, baba-ganoush-yoghurt, örtgravad tomat, strimlad kål och chili-/vitlöksolja. Serveras med rostad potatis.

Emil Petzén

Pizza Bianco på libabröd med creme fraiche, svartpeppar, vitlök, rostad skogschampinjon, persilja, jalapeñomayo & picklad grön sparris.
🕒 15 min

Pizza Bianco på libabröd med creme fraiche, svartpeppar, vitlök, rostad skogschampinjon, persilja, jalapeñomayo & picklad grön sparris.

Emil Petzén

Bao Buns med stekt tofu, krämig chili-coleslaw, rostade krossade jordnötter, vår teriyakisås och syrlig gurka. Kommer med rostad potatis.
🕒 15 min

Bao Buns med stekt tofu, krämig chili-coleslaw, rostade krossade jordnötter, vår teriyakisås och syrlig gurka. Kommer med rostad potatis.

Emil Petzén

Bimbimbap med stekt ägg, soyaglaserade svarta bönor, chilimayo & rostade solroskärnor.
🕒 15 min

Bimbimbap med stekt ägg, soyaglaserade svarta bönor, chilimayo & rostade solroskärnor.

Emil Petzén

Bakade rostade rödbetor med krämig polenta, salladsost marinerad i vitlök och örter, samt pumpafrön.
🕒 15 min

Bakade rostade rödbetor med krämig polenta, salladsost marinerad i vitlök och örter, samt pumpafrön.

Emil Petzén

Tortilla-Wrap med creamycorn, falafel, marinerad zucchini & picklad tärnad rödlök. Serveras med rostad potatis.
🕒 15 min

Tortilla-Wrap med creamycorn, falafel, marinerad zucchini & picklad tärnad rödlök. Serveras med rostad potatis.

Emil Petzén

Vecka 42, dag 2 - Pasta spirali med ragu á bolognese kokt i 32h, serveras med vår focaccia.
🕒 15 min
NaN

Vecka 42, dag 2 - Pasta spirali med ragu á bolognese kokt i 32h, serveras med vår focaccia.

Emil Petzén

”Vouef” Bourguignon. Vegetarisk tolkning på bouef bourginon. Gryta på skogschampinjoner, morötter, marinerade quornfiléer, rödvin, vitlök och örter. Serveras med rostad potatis och karamelliserad aioli vid sidan. OBS Aiolin och chilibearnaisen är felmärkta. Aioli har siffra 1 på sig men ska vara siffra 2 och bearnaisen ska ha siffra 1.
🕒 15 min

”Vouef” Bourguignon. Vegetarisk tolkning på bouef bourginon. Gryta på skogschampinjoner, morötter, marinerade quornfiléer, rödvin, vitlök och örter. Serveras med rostad potatis och karamelliserad aioli vid sidan. OBS Aiolin och chilibearnaisen är felmärkta. Aioli har siffra 1 på sig men ska vara siffra 2 och bearnaisen ska ha siffra 1.

Emil Petzén

Rostad jordärtskocka med fetaostkräm & senapsfröinlagd morot. Örtmarinerad bönsallad med rödlök. (OBS, signaturfärsen har felmarkerats och är till dag 2)
🕒 15 min

Rostad jordärtskocka med fetaostkräm & senapsfröinlagd morot. Örtmarinerad bönsallad med rödlök. (OBS, signaturfärsen har felmarkerats och är till dag 2)

Emil Petzén

Taco med vår signaturfärs, picklad gurka, dragon/chilicréme & rostad lök. Serveras med ugnsrostad potatis. OBS Signaturfärsen har tyvärr felmarkerats med "dag 1".
🕒 15 min

Taco med vår signaturfärs, picklad gurka, dragon/chilicréme & rostad lök. Serveras med ugnsrostad potatis. OBS Signaturfärsen har tyvärr felmarkerats med "dag 1".

Emil Petzén

Falafel, misobakade rödbetor, sockersaltad gurka, storbulgur & limeyoghurt.
🕒 15 min

Falafel, misobakade rödbetor, sockersaltad gurka, storbulgur & limeyoghurt.

Emil Petzén

Poke Bowl. Smaksatt ris med mango, chilimarinerade edamamebönor, ingefärspicklad rödkål, kimchimayo, rostade krossade jordnötter, picklade gröna tomater.
🕒 15 min

Poke Bowl. Smaksatt ris med mango, chilimarinerade edamamebönor, ingefärspicklad rödkål, kimchimayo, rostade krossade jordnötter, picklade gröna tomater.

Emil Petzén

Svamp-/tryffelpasta. Spirali med rostade skogschampinjoner från Hakaslätt i en krämig tryffel-/vitlök/persiljesås och rostade pumpakärnor.
🕒 15 min
NaN

Svamp-/tryffelpasta. Spirali med rostade skogschampinjoner från Hakaslätt i en krämig tryffel-/vitlök/persiljesås och rostade pumpakärnor.

Emil Petzén

Spansk pistogryta med svarta bönor, aubergine, tomat, salvia och morot. Serveras med ugnsrostad potatis och karamelliserad vitlöksaioli.
🕒 15 min

Spansk pistogryta med svarta bönor, aubergine, tomat, salvia och morot. Serveras med ugnsrostad potatis och karamelliserad vitlöksaioli.

Emil Petzén

Wrap med örtmarinerad quornfilé med teriyakisås, vitkål, picklad grön sparris, fried rice med salladslök och serveras med en misomayo.
🕒 15 min

Wrap med örtmarinerad quornfilé med teriyakisås, vitkål, picklad grön sparris, fried rice med salladslök och serveras med en misomayo.

Emil Petzén

Bimbimbap med stekt ägg, soyaglaserade edamamebönor, gräslök-/dragonmayo, rostade solrosfrön, vår kimchi.
🕒 15 min
NaN

Bimbimbap med stekt ägg, soyaglaserade edamamebönor, gräslök-/dragonmayo, rostade solrosfrön, vår kimchi.

Emil Petzén

Vår signaturburgare med briochebröd, sesamfrön, aiolidressing, picklad silverlök, karamelliserad lök, skuren roman, rostad potatis och chilimayo.
🕒 15 min

Vår signaturburgare med briochebröd, sesamfrön, aiolidressing, picklad silverlök, karamelliserad lök, skuren roman, rostad potatis och chilimayo.

Emil Petzén

Poke bowl med vitlöksfrästa edamamebönor, jordnötter, harissamayo, mango och picklad gurka.
🕒 15 min

Poke bowl med vitlöksfrästa edamamebönor, jordnötter, harissamayo, mango och picklad gurka.

Emil Petzén

Bibimbap med stekt ägg, harrisaglacerade edamamebönor, persiljemayo, pepparrotspicklad silverlök, saltinlagd vit sparris och jordnötter.
🕒 15 min

Bibimbap med stekt ägg, harrisaglacerade edamamebönor, persiljemayo, pepparrotspicklad silverlök, saltinlagd vit sparris och jordnötter.

Emil Petzén

Glacerad vit sparris från Hjo, grillad marinerad aubergine, hummus & tahini, bakade tomater från Hällviken, frästa edamamebönor samt vår focaccia med gröna oliver, örter och hårdost.
🕒 15 min

Glacerad vit sparris från Hjo, grillad marinerad aubergine, hummus & tahini, bakade tomater från Hällviken, frästa edamamebönor samt vår focaccia med gröna oliver, örter och hårdost.

Emil Petzén

Svamp-/tryffelpasta. Conchigliepasta med rostade skogschampinjoner från Hakaslätt i en krämig tryffel-/vitlök-/persiljesås och rostade pumpakärnor.
🕒 15 min

Svamp-/tryffelpasta. Conchigliepasta med rostade skogschampinjoner från Hakaslätt i en krämig tryffel-/vitlök-/persiljesås och rostade pumpakärnor.

Emil Petzén

Vår burgare med syrad karamelliserad silverlök, fluffigt briochebröd med sesamfrön, aioli, rostad marinerad paprika. Serveras med rostad potatis och vår egna ketchup.
🕒 15 min

Vår burgare med syrad karamelliserad silverlök, fluffigt briochebröd med sesamfrön, aioli, rostad marinerad paprika. Serveras med rostad potatis och vår egna ketchup.

Emil Petzén

Sallad på rostad svartkål, gurka, jordgubbsvinaigrette, marinerad grillad paprika, gravade syrade tomater, mozzarella, samt belugalinser i vitlök och örter.
🕒 15 min

Sallad på rostad svartkål, gurka, jordgubbsvinaigrette, marinerad grillad paprika, gravade syrade tomater, mozzarella, samt belugalinser i vitlök och örter.

Emil Petzén

Bao bun med stekt tofu, teriyakiglaze, ingefära, jordnötter, koriander, krämig spetskål, soyainlagd shimenjisvamp, och rostad potatis som side.
🕒 15 min

Bao bun med stekt tofu, teriyakiglaze, ingefära, jordnötter, koriander, krämig spetskål, soyainlagd shimenjisvamp, och rostad potatis som side.

Emil Petzén

Tryffelravioli, Karl-Johan och soyaemulsion, ricotta- och olivcréme, vitlök och persiljerostat flatbread samt sidedish på rostad broccoli och romansallad. OBS ät senast 31/5 då raviolin har ett bäst-före datum.
🕒 15 min

Tryffelravioli, Karl-Johan och soyaemulsion, ricotta- och olivcréme, vitlök och persiljerostat flatbread samt sidedish på rostad broccoli och romansallad. OBS ät senast 31/5 då raviolin har ett bäst-före datum.

Emil Petzén

Mexican taco med krossad rostad falafel, majshummus, rödlökschutney med koriander. Serveras med rostad potatis och tryffelcréme.
🕒 15 min

Mexican taco med krossad rostad falafel, majshummus, rödlökschutney med koriander. Serveras med rostad potatis och tryffelcréme.

Emil Petzén

Röd thai curry med kikärtor, basmatiris, citron och lime gravad broccoli och korianderyoghurt.
🕒 15 min

Röd thai curry med kikärtor, basmatiris, citron och lime gravad broccoli och korianderyoghurt.

Emil Petzén

Falafel, creamy corn med örter och chili, surdegsfoccacia och grillade, marinerade spetspaprikor och en persiljeyoghurt.
🕒 15 min

Falafel, creamy corn med örter och chili, surdegsfoccacia och grillade, marinerade spetspaprikor och en persiljeyoghurt.

Emil Petzén

Poke Bowl med vitlöksfrästa edamamebönor, picklad gurka, rostad lök, go-chu-jang mayo, mango.
🕒 15 min

Poke Bowl med vitlöksfrästa edamamebönor, picklad gurka, rostad lök, go-chu-jang mayo, mango.

Emil Petzén

Svamprisotto på arborioris, karl-johan, rostad svamp & toma valsesia-ost. Serveras med picklad broccoli, gravad chilizucchini, tomat och rostad blekselleri som side.
🕒 15 min

Svamprisotto på arborioris, karl-johan, rostad svamp & toma valsesia-ost. Serveras med picklad broccoli, gravad chilizucchini, tomat och rostad blekselleri som side.

Emil Petzén

Bao Buns med stekt tofu i hoisinsås, syrad gurka, jordnötter, syrlig och krämig coleslaw på kål och vitlöksstekt broccoli som side.
🕒 15 min

Bao Buns med stekt tofu i hoisinsås, syrad gurka, jordnötter, syrlig och krämig coleslaw på kål och vitlöksstekt broccoli som side.

Emil Petzén

Vår vegoburgare med karamelliserad lök, fluffigt briochebröd, aioli, rostad lök, eldgrillad strimlad paprika. Serveras med ugnsrostad färskpotatis och vår egna ketchup.
🕒 15 min

Vår vegoburgare med karamelliserad lök, fluffigt briochebröd, aioli, rostad lök, eldgrillad strimlad paprika. Serveras med ugnsrostad färskpotatis och vår egna ketchup.

Emil Petzén

Pasta Conchiglie med ugnsrostade skogschampinjoner i en krämig svampsås smaksatt med färsk timjan, persilja och vitlök, rostade pumpakärnor och riven Cru de Savoie-ost.
🕒 15 min

Pasta Conchiglie med ugnsrostade skogschampinjoner i en krämig svampsås smaksatt med färsk timjan, persilja och vitlök, rostade pumpakärnor och riven Cru de Savoie-ost.

Emil Petzén

Falafelwrap. Tortilla med krispig falafel, ramslöksmayo, picklad gurka, picklad rödlök, rostad lök, grillad zucchini-/persiljeyoghurt, smulad grekisk salladsost, serveras med stekt broccoli som sidedish.
🕒 15 min

Falafelwrap. Tortilla med krispig falafel, ramslöksmayo, picklad gurka, picklad rödlök, rostad lök, grillad zucchini-/persiljeyoghurt, smulad grekisk salladsost, serveras med stekt broccoli som sidedish.

Emil Petzén

Färsk potatisgnocchi med butternutpumpa, karamelliserad tärnad lök, chilipicklad hyvlad zucchini, grana padano & cru de savoie och raps.
🕒 15 min

Färsk potatisgnocchi med butternutpumpa, karamelliserad tärnad lök, chilipicklad hyvlad zucchini, grana padano & cru de savoie och raps.

Emil Petzén

Stir fry rice med teriyaki- och svampglaze, sesamfrön, tunt hyvlad kål, chilicréme, picklad morot, picklad rödlök, vitlöksfrästa edamamebönor och rostade jordnötter.
🕒 15 min

Stir fry rice med teriyaki- och svampglaze, sesamfrön, tunt hyvlad kål, chilicréme, picklad morot, picklad rödlök, vitlöksfrästa edamamebönor och rostade jordnötter.

Emil Petzén

Pasta penne med ragu á bolognese kokt i 32h, grana padano, crème fraiche smaksatt med rosmarin och krutonger.
🕒 15 min
NaN

Pasta penne med ragu á bolognese kokt i 32h, grana padano, crème fraiche smaksatt med rosmarin och krutonger.

Emil Petzén

Råraka på potatis, falafel, picklad rödlök, picklad morot, grillad aubergine-crème och chilimajonnäs.
🕒 15 min

Råraka på potatis, falafel, picklad rödlök, picklad morot, grillad aubergine-crème och chilimajonnäs.

Emil Petzén

Krispig flatbread pizza med tomatsås, färsk buffelmozzarella, vitlök, eldad- och picklad grön sparris och persilja.
🕒 15 min

Krispig flatbread pizza med tomatsås, färsk buffelmozzarella, vitlök, eldad- och picklad grön sparris och persilja.

Emil Petzén

Hängmörad eldad rödbeta med halloumi, rostad panko, reducerad rödbetsglaze, krämig polenta och vårt surdegsfoccacia smaksatt med tomat och örter.
🕒 15 min

Hängmörad eldad rödbeta med halloumi, rostad panko, reducerad rödbetsglaze, krämig polenta och vårt surdegsfoccacia smaksatt med tomat och örter.

Emil Petzén

Wrap på tortilla med krispig tofu i teriyakiglaze, solrosfrön, tunt hyvlad kål, vår hummus på kikärtor, örtrostad palsternacka, palsternackschips och en svalkande citronyoghurt.
🕒 15 min

Wrap på tortilla med krispig tofu i teriyakiglaze, solrosfrön, tunt hyvlad kål, vår hummus på kikärtor, örtrostad palsternacka, palsternackschips och en svalkande citronyoghurt.

Emil Petzén

Umami fried rice med potatis-shawarma, stark röd tomatsås, turkisk yoghurt med citron och torkade örter, picklad rödlök och vårt fluffiga surdegsfoccacia.
🕒 15 min

Umami fried rice med potatis-shawarma, stark röd tomatsås, turkisk yoghurt med citron och torkade örter, picklad rödlök och vårt fluffiga surdegsfoccacia.

Emil Petzén

Rostad palsternackspuré, krispiga linsbullar med riven grillost, rödvinssås, rostad potatis och vitlöksmarinerade gröna oliver.
🕒 15 min

Rostad palsternackspuré, krispiga linsbullar med riven grillost, rödvinssås, rostad potatis och vitlöksmarinerade gröna oliver.

Emil Petzén

Pasta penne med en rostad skogschampinjonsås, persilja och hyvlad grana padano.
🕒 15 min

Pasta penne med en rostad skogschampinjonsås, persilja och hyvlad grana padano.

Emil Petzén

Vår egna falafel med tabboulehsallad med citron, picklad morot och persilja.
🕒 15 min

Vår egna falafel med tabboulehsallad med citron, picklad morot och persilja.

Emil Petzén

Krämig matveterisotto med morotspuré, tryffel, krispiga morotschips, grana padano, örter, strimlad kålsallad med åldrad balsamicoglaze och vitlök- och parmesanrostat eget surdegsbröd.
🕒 15 min

Krämig matveterisotto med morotspuré, tryffel, krispiga morotschips, grana padano, örter, strimlad kålsallad med åldrad balsamicoglaze och vitlök- och parmesanrostat eget surdegsbröd.

Emil Petzén

Krämigt potatisstomp, bakade och rostade morötter, örttapenade på gröna oliver, matiga biffar på baljväxtfärs och karamelliserad lök.
🕒 15 min
NaN

Krämigt potatisstomp, bakade och rostade morötter, örttapenade på gröna oliver, matiga biffar på baljväxtfärs och karamelliserad lök.

Emil Petzén

Vitlöksstekt basmatiris, curry masala med morot, tomat, grillost och kikärtscrème.
🕒 15 min

Vitlöksstekt basmatiris, curry masala med morot, tomat, grillost och kikärtscrème.

Emil Petzén

Wrap på glacerade betor ”shawarma”, het röd tomatsås, turkisk yoghurt, solrosfrön och finstrimlad kål i syrlig dressing.
🕒 15 min

Wrap på glacerade betor ”shawarma”, het röd tomatsås, turkisk yoghurt, solrosfrön och finstrimlad kål i syrlig dressing.

Emil Petzén

Penne med 36h kokt ragu á bolognese på räddad baljväxtfärs, övermogen grana padano och en sallad på picklad morot och gröna gordaloliver.
🕒 15 min

Penne med 36h kokt ragu á bolognese på räddad baljväxtfärs, övermogen grana padano och en sallad på picklad morot och gröna gordaloliver.

Emil Petzén

Pizza bianco med svartpepparcreme-fraiche, gorgonzola, bakad vitlök, picklad rödlök, skivad potatis och rostade pumpakärnor med svart tryffelsmak.
🕒 15 min

Pizza bianco med svartpepparcreme-fraiche, gorgonzola, bakad vitlök, picklad rödlök, skivad potatis och rostade pumpakärnor med svart tryffelsmak.

Emil Petzén

Pizza bianco på libabröd med svartpeppar, creme fraiche, vitlök, svamp från hakaslätts, grönkål, Tryffel-/jalapeñomayo och persillade.
🕒 15 min

Pizza bianco på libabröd med svartpeppar, creme fraiche, vitlök, svamp från hakaslätts, grönkål, Tryffel-/jalapeñomayo och persillade.

Emil Petzén

Tortilla med hummus på röda linser, tahini, rostad potatis, pepparrotspicklad rödlök, lök- och gochujangmayo, strimlad kål och persiljedressing.
🕒 15 min

Tortilla med hummus på röda linser, tahini, rostad potatis, pepparrotspicklad rödlök, lök- och gochujangmayo, strimlad kål och persiljedressing.

Emil Petzén

Len röd curry med gochujang, blomkål, strimlad morot, basmatiris och krispig halloumi från dalspira mejeri.
🕒 15 min

Len röd curry med gochujang, blomkål, strimlad morot, basmatiris och krispig halloumi från dalspira mejeri.

Emil Petzén

Penne i en krämig rostad svamp-sås, smak av svart tryffel och saltbakade mandlar
🕒 15 min

Penne i en krämig rostad svamp-sås, smak av svart tryffel och saltbakade mandlar

Emil Petzén

Ragu på gröna linser, rostad aubergine, rödvinssås, vitlöksrostad delikatesspotatis, hasselnötter och inlagda gravade tomater.
🕒 15 min

Ragu på gröna linser, rostad aubergine, rödvinssås, vitlöksrostad delikatesspotatis, hasselnötter och inlagda gravade tomater.

Emil Petzén