Recepten

Här publiceras alla recept som förekommit i någon av våra matkassar

Vecka 40, dag 1 - Meze, vår hummus, krispstekt falafel, vitlöks-libabröd, citrusmarinerade steka morötter & fetaostyoghurt.
🕒 15 min

Vecka 40, dag 1 - Meze, vår hummus, krispstekt falafel, vitlöks-libabröd, citrusmarinerade steka morötter & fetaostyoghurt.

Emil Petzén

Vecka 40, dag 2 - Krämig Halloumi-masala med broccoli, krossade rostade jordnötter & basmatiris.
🕒 15 min
NaN

Vecka 40, dag 2 - Krämig Halloumi-masala med broccoli, krossade rostade jordnötter & basmatiris.

Emil Petzén

Vecka 40, dag 3 - Vegetarisk gulaschsoppa med pannstekt surdegsfocaccia & örtcréme.
🕒 15 min

Vecka 40, dag 3 - Vegetarisk gulaschsoppa med pannstekt surdegsfocaccia & örtcréme.

Emil Petzén

Vecka 39, dag 1 - ”Indisk" pannkaka med ett krämigt stomp på potatis, vår curry, svenska ärtor & marinerade gröna oliver. Serveras med en syrlig kimchi/kantarellmayo.
🕒 15 min
NaN

Vecka 39, dag 1 - ”Indisk" pannkaka med ett krämigt stomp på potatis, vår curry, svenska ärtor & marinerade gröna oliver. Serveras med en syrlig kimchi/kantarellmayo.

Emil Petzén

Vecka 39, dag 2 - Risotto på hokkaidopumpa, riven extralagrad grana padano, skogschampinjon & vitlöksfräst svartkål. Serveras med side på edamamebönor med jalapeñoolja.
🕒 15 min
NaN

Vecka 39, dag 2 - Risotto på hokkaidopumpa, riven extralagrad grana padano, skogschampinjon & vitlöksfräst svartkål. Serveras med side på edamamebönor med jalapeñoolja.

Emil Petzén

Vecka 39, dag 3 - ”Sloppy Joe". Handgjort briochebröd från Franska Bageriet i Göteborg med smakrik sojafärsragu på gullök, paprika, tomat & med senapspicklad västeråsgurka.
🕒 15 min

Vecka 39, dag 3 - ”Sloppy Joe". Handgjort briochebröd från Franska Bageriet i Göteborg med smakrik sojafärsragu på gullök, paprika, tomat & med senapspicklad västeråsgurka.

Emil Petzén

Vecka 38, dag 1 - Svamp- och tryffelpasta. Pasta med rostade skogschampinjoner från Hakaslätt i en krämig tryffel- ,vitlök och timjansås, samt rostade pumpakärnor.
🕒 15 min

Vecka 38, dag 1 - Svamp- och tryffelpasta. Pasta med rostade skogschampinjoner från Hakaslätt i en krämig tryffel- ,vitlök och timjansås, samt rostade pumpakärnor.

Emil Petzén

Vecka 38, dag 2 - Fransk bondsallad. Ångad grovbulgur, marinerade gröna oliver med basilika, het fetaostkräm, rostade solrosfrön & stekt broccoli.
🕒 15 min

Vecka 38, dag 2 - Fransk bondsallad. Ångad grovbulgur, marinerade gröna oliver med basilika, het fetaostkräm, rostade solrosfrön & stekt broccoli.

Emil Petzén

Vecka 38, dag 3 - Honungsglaserade morötter och rödbetor, kantarellmayo samt en side på gula ärtor & jalapeño.
🕒 15 min
NaN

Vecka 38, dag 3 - Honungsglaserade morötter och rödbetor, kantarellmayo samt en side på gula ärtor & jalapeño.

Emil Petzén

Vecka 37, dag 1 - Bao buns med krispstekt tofu, teriyakimayo, kimchi på vitkål, rostade frön & rostad potatis.
🕒 15 min

Vecka 37, dag 1 - Bao buns med krispstekt tofu, teriyakimayo, kimchi på vitkål, rostade frön & rostad potatis.

Emil Petzén

Vecka 37, dag 2 - ”Cassoulet”, franskinspirerad grönsaksgryta med örter, tomat, edamamebönor & falafel & smaksatt basmatiris.
🕒 15 min
NaN

Vecka 37, dag 2 - ”Cassoulet”, franskinspirerad grönsaksgryta med örter, tomat, edamamebönor & falafel & smaksatt basmatiris.

Emil Petzén

Vecka 37, dag 3 - Vreta gulärt med brynt örtsmör, sotad jalapeñoyoghurt, smaksatt quinoa & picklad gurka.
🕒 15 min

Vecka 37, dag 3 - Vreta gulärt med brynt örtsmör, sotad jalapeñoyoghurt, smaksatt quinoa & picklad gurka.

Emil Petzén

Vecka 36, dag 1 - Bibimbap, smaksatt basmatiris, het stekt sojafärs, sunny side ägg, grillad paprikamayo & stekt broccoli.
🕒 15 min

Vecka 36, dag 1 - Bibimbap, smaksatt basmatiris, het stekt sojafärs, sunny side ägg, grillad paprikamayo & stekt broccoli.

Emil Petzén

Vecka 36, dag 2 - Vår krämiga heta Curry Dahl på gröna linser, serveras med stekt vitlöksbröd.
🕒 15 min

Vecka 36, dag 2 - Vår krämiga heta Curry Dahl på gröna linser, serveras med stekt vitlöksbröd.

Emil Petzén

Vecka 36, dag 3 - Halloumiburgare med briochebröd från Franska bageriet, stekt halloumi, örtig och het yoghurtbaserad coleslaw, dillfröpicklad ämnesgurka och skuren rödlök.
🕒 15 min

Vecka 36, dag 3 - Halloumiburgare med briochebröd från Franska bageriet, stekt halloumi, örtig och het yoghurtbaserad coleslaw, dillfröpicklad ämnesgurka och skuren rödlök.

Emil Petzén

Vecka 35, dag 1 - Krispiga grönkål-/quinoabiffar, serveras med smaksatt basmatiris, sotad marinerad paprika & chiliyoghurt.
🕒 15 min

Vecka 35, dag 1 - Krispiga grönkål-/quinoabiffar, serveras med smaksatt basmatiris, sotad marinerad paprika & chiliyoghurt.

Emil Petzén

Vecka 35, dag 2 - Cacio e pepe pizza med svartpeppar, creme fraiche, vitlök, riven lagrad gruyere, mozzarella & pumpakrisp.
🕒 15 min
NaN

Vecka 35, dag 2 - Cacio e pepe pizza med svartpeppar, creme fraiche, vitlök, riven lagrad gruyere, mozzarella & pumpakrisp.

Emil Petzén

Vecka 35, dag 3 - Vår örtiga Bolognese med pasta Penne & vitlöksgräddfil.
🕒 15 min

Vecka 35, dag 3 - Vår örtiga Bolognese med pasta Penne & vitlöksgräddfil.

Emil Petzén

Vecka 34, dag 1 - Honungsrostad rödbeta, chili-quinoa, vitlöksgräddfil & smulad fetaost.
🕒 15 min

Vecka 34, dag 1 - Honungsrostad rödbeta, chili-quinoa, vitlöksgräddfil & smulad fetaost.

Emil Petzén

Vecka 34, dag 2 - Falafel, rostade örtmorötter, hummus, stekt libabröd och syrlig vitlöksyoghurt.
🕒 15 min

Vecka 34, dag 2 - Falafel, rostade örtmorötter, hummus, stekt libabröd och syrlig vitlöksyoghurt.

Emil Petzén

Vecka 34, dag 3 - Potatisgnocchi med vår krämiga pestosås, rostade frön & hyvlad zucchini med chilimarinad.
🕒 15 min

Vecka 34, dag 3 - Potatisgnocchi med vår krämiga pestosås, rostade frön & hyvlad zucchini med chilimarinad.

Emil Petzén

Miso- och honungsrostade morötter med syrlig dillmayo, picklad gurka, smulad fetaost, chiliquinoa & solroskärnor.
🕒 15 min

Miso- och honungsrostade morötter med syrlig dillmayo, picklad gurka, smulad fetaost, chiliquinoa & solroskärnor.

Emil Petzén

Bao buns med het coleslaw, rostade pumpafrön, krispstekt tofu, teriyakisås & rostad potatis.
🕒 15 min

Bao buns med het coleslaw, rostade pumpafrön, krispstekt tofu, teriyakisås & rostad potatis.

Emil Petzén

Thai fried rice med chilimarinerade svarta bönor, wokat ägg, picklade silverlök, vitlöksojamayo och skuren salladslök.
🕒 15 min

Thai fried rice med chilimarinerade svarta bönor, wokat ägg, picklade silverlök, vitlöksojamayo och skuren salladslök.

Emil Petzén

Penne med vår egengjorda pesto, gravbakade tomater & smulad fetaost.
🕒 15 min

Penne med vår egengjorda pesto, gravbakade tomater & smulad fetaost.

Emil Petzén

Meze - Vår hummus, stekt libabröd, falafel, örtrostade morötter & citron-/vitlöksyoghurt.
🕒 15 min

Meze - Vår hummus, stekt libabröd, falafel, örtrostade morötter & citron-/vitlöksyoghurt.

Emil Petzén

Stekta Vreta gulärt i brynt gräslökssmör, ångad quinoa, sotad jalapeñoyoghurt, picklade broccoli och zucchini.
🕒 15 min

Stekta Vreta gulärt i brynt gräslökssmör, ångad quinoa, sotad jalapeñoyoghurt, picklade broccoli och zucchini.

Emil Petzén

Halloumiburgare - Briochebröd från Franska bageriet i Göteborg, stekt halloumi, het coleslaw & purjolök, picklad ämnesgurka & crumble på solroskärnor.
🕒 15 min

Halloumiburgare - Briochebröd från Franska bageriet i Göteborg, stekt halloumi, het coleslaw & purjolök, picklad ämnesgurka & crumble på solroskärnor.

Emil Petzén

Bibimbap - Smaksatt basmatiris med stekt sunny-side ägg, fräst broccoli, het tapenademayo, picklad silverlök, edamamebönor.
🕒 15 min

Bibimbap - Smaksatt basmatiris med stekt sunny-side ägg, fräst broccoli, het tapenademayo, picklad silverlök, edamamebönor.

Emil Petzén

Svamppasta - Penne med rostade skogschampinjoner från Hakaslätt i en krämig, vitlök- & timjangräddsås samt rostade pumpakärnor.
🕒 15 min

Svamppasta - Penne med rostade skogschampinjoner från Hakaslätt i en krämig, vitlök- & timjangräddsås samt rostade pumpakärnor.

Emil Petzén

Fransk bondsallad - Bulgur, örtpicklad silverlök, fetaostkräm, marinerade gröna oliver, rostade frön & stekt broccoli.
🕒 15 min

Fransk bondsallad - Bulgur, örtpicklad silverlök, fetaostkräm, marinerade gröna oliver, rostade frön & stekt broccoli.

Emil Petzén

Krämig Curry Dahl på gröna linser, serveras med stekt tannourbröd med ett smör på karamelliserad silverlök.
🕒 15 min

Krämig Curry Dahl på gröna linser, serveras med stekt tannourbröd med ett smör på karamelliserad silverlök.

Emil Petzén

Krämig grönsaks-”risotto” på pärl couscous, side på chilistekta edamamebönor, blomkål och rostade solrosfrön.
🕒 15 min

Krämig grönsaks-”risotto” på pärl couscous, side på chilistekta edamamebönor, blomkål och rostade solrosfrön.

Emil Petzén

Pizza Bianco med Hakaslätts-svamp, mozzarella, green garlic créme & rostade pumpakärnor.
🕒 15 min

Pizza Bianco med Hakaslätts-svamp, mozzarella, green garlic créme & rostade pumpakärnor.

Emil Petzén

Vår örtiga Bolognese med pasta Penne & vitlöksgräddfil.
🕒 15 min

Vår örtiga Bolognese med pasta Penne & vitlöksgräddfil.

Emil Petzén

Crispy mushroom shawarma på libabröds Tannourbröd, lingonchipotlecréme, vitlökstahini, rostade solrosfrön och picklad morot.
🕒 15 min

Crispy mushroom shawarma på libabröds Tannourbröd, lingonchipotlecréme, vitlökstahini, rostade solrosfrön och picklad morot.

Emil Petzén

Krispiga Quinoa & grönkålsbiffar med stekt potatis, green-garlic mayo samt hyvlad zucchini med ört & chilivinaigrette.
🕒 15 min

Krispiga Quinoa & grönkålsbiffar med stekt potatis, green-garlic mayo samt hyvlad zucchini med ört & chilivinaigrette.

Emil Petzén

Ramen med spicy sojafärs, varm svampbuljong, skuren vårlök, sojamarinerat krämkokt ägg.
🕒 15 min

Ramen med spicy sojafärs, varm svampbuljong, skuren vårlök, sojamarinerat krämkokt ägg.

Emil Petzén

Stekt potatis och sötpotatis, örtig bearnaisesås, sotad knipplök, hackade marconamandlar & röd curry marinerade svarta bönor.
🕒 15 min

Stekt potatis och sötpotatis, örtig bearnaisesås, sotad knipplök, hackade marconamandlar & röd curry marinerade svarta bönor.

Emil Petzén

Halloumistroganoff med stekt paprika & basmatiris.
🕒 15 min

Halloumistroganoff med stekt paprika & basmatiris.

Emil Petzén

Meze - Falafel, hummus, rostade morötter, stekt libabröd & fetaostyoghurt.
🕒 15 min
NaN

Meze - Falafel, hummus, rostade morötter, stekt libabröd & fetaostyoghurt.

Emil Petzén

Varm halloumisallad med bulgur, creamy corn, rödlök & syrad mango.
🕒 15 min

Varm halloumisallad med bulgur, creamy corn, rödlök & syrad mango.

Emil Petzén

”Sloppy Joe" - Handgjort briochebröd från Franska Bageriet i Göteborg med smakrik sojafärsragu på gullök, paprika & tomat. Serveras med stekt potatis.
🕒 15 min

”Sloppy Joe" - Handgjort briochebröd från Franska Bageriet i Göteborg med smakrik sojafärsragu på gullök, paprika & tomat. Serveras med stekt potatis.

Emil Petzén

Bimibimbap - Smaksatt basmatiris med stekt sunny-side ägg, frästa edamamebönor, stekt broccoli, teriyakimajo, citronpicklad rödlök & brynta surdegskrutonger.
🕒 15 min

Bimibimbap - Smaksatt basmatiris med stekt sunny-side ägg, frästa edamamebönor, stekt broccoli, teriyakimajo, citronpicklad rödlök & brynta surdegskrutonger.

Emil Petzén

Potatisgnocchi med krämig ragu på svamp & linser, serveras med tapenadeyoghurt.
🕒 15 min

Potatisgnocchi med krämig ragu på svamp & linser, serveras med tapenadeyoghurt.

Emil Petzén

Lyxig rostad levainmacka från Franska Bageriet i Göteborg med stekt halloumi, fräsch coleslaw på citron och örter & skivad rödlök, serveras med rostad potatis och kimchimayo.
🕒 15 min

Lyxig rostad levainmacka från Franska Bageriet i Göteborg med stekt halloumi, fräsch coleslaw på citron och örter & skivad rödlök, serveras med rostad potatis och kimchimayo.

Emil Petzén

Pizza Bianco. Creme fracihe smaksatt med svamppuré och karl-johan, stekt hyvlad svamp, vitlök, tapenademajo, rostade frön & grillad citronpicklad gullök.
🕒 15 min

Pizza Bianco. Creme fracihe smaksatt med svamppuré och karl-johan, stekt hyvlad svamp, vitlök, tapenademajo, rostade frön & grillad citronpicklad gullök.

Emil Petzén

Taco med kimchimayo, picklad rödkål- och morot, black bean frito med stekt gullök och örtig majs, krossade jordnötter samt vitlökscréme.
🕒 15 min

Taco med kimchimayo, picklad rödkål- och morot, black bean frito med stekt gullök och örtig majs, krossade jordnötter samt vitlökscréme.

Emil Petzén

Vår signaturebolgonese med pasta penne, vitlöksgräddfil och focaccia.
🕒 15 min

Vår signaturebolgonese med pasta penne, vitlöksgräddfil och focaccia.

Emil Petzén

Färsk ravioli med toscansk tryffel bianca. Serveras med stekt romanesco med brynt smör och färsk dragon, samt rostade pumpafrön.
🕒 15 min

Färsk ravioli med toscansk tryffel bianca. Serveras med stekt romanesco med brynt smör och färsk dragon, samt rostade pumpafrön.

Emil Petzén

Curry Dahl på gröna linser med basmatiris och vitlöksstekt libabröd.
🕒 15 min

Curry Dahl på gröna linser med basmatiris och vitlöksstekt libabröd.

Emil Petzén

Comeback! Vår signaturburgare med briochebröd, vitlök- och gräslöksmayo, grillad marinerad paprika och aubergine & rostad lök. Serveras med rostad potatis.
🕒 15 min

Comeback! Vår signaturburgare med briochebröd, vitlök- och gräslöksmayo, grillad marinerad paprika och aubergine & rostad lök. Serveras med rostad potatis.

Emil Petzén

Poké bowl - Smaksatt basmatiris, harissamayo, syrad mango, edamamebönor, rostad lök och vår egna kimchi.
🕒 15 min

Poké bowl - Smaksatt basmatiris, harissamayo, syrad mango, edamamebönor, rostad lök och vår egna kimchi.

Emil Petzén

Svamp- och tryffelpasta. Pasta med rostade skogschampinjoner från Hakaslätt i en krämig tryffel-, vitlök och timjansås samt rostade frön i grönsaksbuljong.
🕒 15 min
NaN

Svamp- och tryffelpasta. Pasta med rostade skogschampinjoner från Hakaslätt i en krämig tryffel-, vitlök och timjansås samt rostade frön i grönsaksbuljong.

Emil Petzén

Lyxig svamprisotto med rostade skogschampinjoner, karl-johan, persilja, extralagrad grana padano & timjan. Serveras med en side på tryffelstekt broccoli.
🕒 15 min

Lyxig svamprisotto med rostade skogschampinjoner, karl-johan, persilja, extralagrad grana padano & timjan. Serveras med en side på tryffelstekt broccoli.

Emil Petzén

Fried rice med marinerade chili- och teriyakibönor, karamelliserad lök, persiljecréme, rostad lök samt annat gott som tillkommer efter hand!
🕒 15 min

Fried rice med marinerade chili- och teriyakibönor, karamelliserad lök, persiljecréme, rostad lök samt annat gott som tillkommer efter hand!

Emil Petzén

Våra vegetariska köttbullar med krämigt potatismos, gräddsås, rårörda lingon & inlagd gurka.
🕒 15 min

Våra vegetariska köttbullar med krämigt potatismos, gräddsås, rårörda lingon & inlagd gurka.

Emil Petzén

Färsk ravioli med burrata, tomat och basilika. Kommer med brynt salviasmör, rostade solrosfrön och basilikapesto.
🕒 15 min

Färsk ravioli med burrata, tomat och basilika. Kommer med brynt salviasmör, rostade solrosfrön och basilikapesto.

Emil Petzén

Indisk gryta ”Palak paneer” med halloumi, avocado-/limeyoghurt och smaksatt basmatiris.
🕒 15 min

Indisk gryta ”Palak paneer” med halloumi, avocado-/limeyoghurt och smaksatt basmatiris.

Emil Petzén

Taco på libabröds grillade tortilla, korianderyoghurt, karamelliserad lök och kryddstekt baljväxtfärs och chilirostade solrosfrön.
🕒 15 min

Taco på libabröds grillade tortilla, korianderyoghurt, karamelliserad lök och kryddstekt baljväxtfärs och chilirostade solrosfrön.

Emil Petzén

Gulaschsoppa med schiacciata (tunn focaccia) och krämig aioli.
🕒 15 min

Gulaschsoppa med schiacciata (tunn focaccia) och krämig aioli.

Emil Petzén

Vår vegetariska ragu à bolognese med fusili och örtrostade krutonger.
🕒 15 min

Vår vegetariska ragu à bolognese med fusili och örtrostade krutonger.

Emil Petzén

Curry Dahl med blomkål och gröna linser. Serveras med basmatiris och vitlöksstekt libabröd.
🕒 15 min

Curry Dahl med blomkål och gröna linser. Serveras med basmatiris och vitlöksstekt libabröd.

Emil Petzén

Butternut pumpkin risotto med persilja, rostade pumpakärnor & edamamebönor. Info: Pumpan är gjord till puré och finnes redan i risotton.
🕒 15 min

Butternut pumpkin risotto med persilja, rostade pumpakärnor & edamamebönor. Info: Pumpan är gjord till puré och finnes redan i risotton.

Emil Petzén

Honungsglacerade knippemorötter, vitlöksbulgur, solroskärnor, smulad fetaost & citronyoghurt
🕒 15 min

Honungsglacerade knippemorötter, vitlöksbulgur, solroskärnor, smulad fetaost & citronyoghurt

Emil Petzén

Sydfransk grönsaksgryta med zucchini, tomat, auberigne, edamamebönor, svarta bönor, vitlök. Serveras med smörigt basmatiris.
🕒 15 min

Sydfransk grönsaksgryta med zucchini, tomat, auberigne, edamamebönor, svarta bönor, vitlök. Serveras med smörigt basmatiris.

Emil Petzén

Bao buns med krispstekt tofu, teriyakiglaze, coleslaw smaksatt med koriander och finhackad syrad gurka. Serveras med rostad potatis.
🕒 15 min
NaN

Bao buns med krispstekt tofu, teriyakiglaze, coleslaw smaksatt med koriander och finhackad syrad gurka. Serveras med rostad potatis.

Emil Petzén

Rostade rotfrukter med örter och vitlök, gröna linser i brynt smör och het yoghurt smaksatt med röd curry, sriracha och lime.
🕒 15 min

Rostade rotfrukter med örter och vitlök, gröna linser i brynt smör och het yoghurt smaksatt med röd curry, sriracha och lime.

Emil Petzén

Vegetarisk gulaschsoppa. Serveras med vår surdegsfoccacia och örtcrème.
🕒 15 min

Vegetarisk gulaschsoppa. Serveras med vår surdegsfoccacia och örtcrème.

Emil Petzén

Taco, vår tolkning på mole, örtrostade majskorn, halloumi, persilja och vitlöksyoghurt. Serveras med ugnsrostad potatis.
🕒 15 min

Taco, vår tolkning på mole, örtrostade majskorn, halloumi, persilja och vitlöksyoghurt. Serveras med ugnsrostad potatis.

Emil Petzén

Pizza bianco, creme fraiche, svartpeppar, rostad skogssvamp, persillade, harissamayo, vitlök, gouda.
🕒 15 min

Pizza bianco, creme fraiche, svartpeppar, rostad skogssvamp, persillade, harissamayo, vitlök, gouda.

Emil Petzén

Svamp- och tryffelpasta. Pasta med rostade skogschampinjoner från Hakaslätt i en krämig tryffel- ,vitlök och timjansås, samt rostade pumpakärnor.
🕒 15 min

Svamp- och tryffelpasta. Pasta med rostade skogschampinjoner från Hakaslätt i en krämig tryffel- ,vitlök och timjansås, samt rostade pumpakärnor.

Emil Petzén

Våra vegetariska köttbullar med potatismos, gräddsås, rårörda lingon och picklad saltgurka.
🕒 15 min

Våra vegetariska köttbullar med potatismos, gräddsås, rårörda lingon och picklad saltgurka.

Emil Petzén

Wrap med hummus, picklad saltgurka, skivad rödlök, strimlad vitkål, vitlök- & harissayoghurt och krispig falafel.
🕒 15 min

Wrap med hummus, picklad saltgurka, skivad rödlök, strimlad vitkål, vitlök- & harissayoghurt och krispig falafel.

Emil Petzén

Vår vegoburgare med briochebröd, aioli, rostad lök, karamelliserad syrad lök med tomat, serveras med side på krämigt potatisstomp.
🕒 15 min

Vår vegoburgare med briochebröd, aioli, rostad lök, karamelliserad syrad lök med tomat, serveras med side på krämigt potatisstomp.

Emil Petzén

Våra krispiga linsbiffar med krämigt potatisstomp med örter och comté, samt tapenade och pumpakärnor.
🕒 15 min

Våra krispiga linsbiffar med krämigt potatisstomp med örter och comté, samt tapenade och pumpakärnor.

Emil Petzén

Bao Buns med rökt tofu, krossade rostade jordnötter, sojapicklad oyster king svamp, chilimayo. Serveras med sesambakade rotfrukter.
🕒 15 min

Bao Buns med rökt tofu, krossade rostade jordnötter, sojapicklad oyster king svamp, chilimayo. Serveras med sesambakade rotfrukter.

Emil Petzén

Curry Dahl med blomkål och gröna linser. Serveras med basmatiris och vitlöksstekt libabröd.
🕒 15 min

Curry Dahl med blomkål och gröna linser. Serveras med basmatiris och vitlöksstekt libabröd.

Emil Petzén

Saltbakade rödbetor med fetaostkräm, rostade pumpakärnor, grillad marinerad paprika, samt vitlök och örtfrästa gröna linser.
🕒 15 min

Saltbakade rödbetor med fetaostkräm, rostade pumpakärnor, grillad marinerad paprika, samt vitlök och örtfrästa gröna linser.

Emil Petzén

Fried rice med rostad broccoli, marinerade svarta bönor, teriyaki, gräslöksmayo & picklad rödlök.
🕒 15 min

Fried rice med rostad broccoli, marinerade svarta bönor, teriyaki, gräslöksmayo & picklad rödlök.

Emil Petzén

Pitabröd från lokala Liba. Krispig falafel, baba-ganoush-yoghurt, örtgravad tomat, strimlad kål och chili-/vitlöksolja. Serveras med rostad potatis.
🕒 15 min

Pitabröd från lokala Liba. Krispig falafel, baba-ganoush-yoghurt, örtgravad tomat, strimlad kål och chili-/vitlöksolja. Serveras med rostad potatis.

Emil Petzén

Pizza Bianco på libabröd med creme fraiche, svartpeppar, vitlök, rostad skogschampinjon, persilja, jalapeñomayo & picklad grön sparris.
🕒 15 min

Pizza Bianco på libabröd med creme fraiche, svartpeppar, vitlök, rostad skogschampinjon, persilja, jalapeñomayo & picklad grön sparris.

Emil Petzén

Bao Buns med stekt tofu, krämig chili-coleslaw, rostade krossade jordnötter, vår teriyakisås och syrlig gurka. Kommer med rostad potatis.
🕒 15 min

Bao Buns med stekt tofu, krämig chili-coleslaw, rostade krossade jordnötter, vår teriyakisås och syrlig gurka. Kommer med rostad potatis.

Emil Petzén

Bimbimbap med stekt ägg, soyaglaserade svarta bönor, chilimayo & rostade solroskärnor.
🕒 15 min

Bimbimbap med stekt ägg, soyaglaserade svarta bönor, chilimayo & rostade solroskärnor.

Emil Petzén

Bakade rostade rödbetor med krämig polenta, salladsost marinerad i vitlök och örter, samt pumpafrön.
🕒 15 min

Bakade rostade rödbetor med krämig polenta, salladsost marinerad i vitlök och örter, samt pumpafrön.

Emil Petzén

Tortilla-Wrap med creamycorn, falafel, marinerad zucchini & picklad tärnad rödlök. Serveras med rostad potatis.
🕒 15 min

Tortilla-Wrap med creamycorn, falafel, marinerad zucchini & picklad tärnad rödlök. Serveras med rostad potatis.

Emil Petzén

”Vouef” Bourguignon. Vegetarisk tolkning på bouef bourginon. Gryta på skogschampinjoner, morötter, marinerade quornfiléer, rödvin, vitlök och örter. Serveras med rostad potatis och karamelliserad aioli vid sidan.
🕒 15 min

”Vouef” Bourguignon. Vegetarisk tolkning på bouef bourginon. Gryta på skogschampinjoner, morötter, marinerade quornfiléer, rödvin, vitlök och örter. Serveras med rostad potatis och karamelliserad aioli vid sidan.

Emil Petzén

Rostad jordärtskocka med fetaostkräm & senapsfröinlagd morot. Örtmarinerad bönsallad med rödlök.
🕒 15 min

Rostad jordärtskocka med fetaostkräm & senapsfröinlagd morot. Örtmarinerad bönsallad med rödlök.

Emil Petzén

Taco med vår signaturfärs, picklad gurka, dragon/chilicréme & rostad lök. Serveras med ugnsrostad potatis.
🕒 15 min

Taco med vår signaturfärs, picklad gurka, dragon/chilicréme & rostad lök. Serveras med ugnsrostad potatis.

Emil Petzén

Falafel, misobakade rödbetor, sockersaltad gurka, storbulgur & limeyoghurt.
🕒 15 min

Falafel, misobakade rödbetor, sockersaltad gurka, storbulgur & limeyoghurt.

Emil Petzén

Spansk pistogryta med svarta bönor, aubergine, tomat, salvia och morot. Serveras med ugnsrostad potatis och karamelliserad vitlöksaioli.
🕒 15 min

Spansk pistogryta med svarta bönor, aubergine, tomat, salvia och morot. Serveras med ugnsrostad potatis och karamelliserad vitlöksaioli.

Emil Petzén

Wrap med örtmarinerad quornfilé med teriyakisås, vitkål, picklad grön sparris, fried rice med salladslök och serveras med en misomayo.
🕒 15 min

Wrap med örtmarinerad quornfilé med teriyakisås, vitkål, picklad grön sparris, fried rice med salladslök och serveras med en misomayo.

Emil Petzén

Vår signaturburgare med briochebröd, sesamfrön, aiolidressing, picklad silverlök, karamelliserad lök, skuren roman, rostad potatis och chilimayo.
🕒 15 min

Vår signaturburgare med briochebröd, sesamfrön, aiolidressing, picklad silverlök, karamelliserad lök, skuren roman, rostad potatis och chilimayo.

Emil Petzén

Bibimbap med stekt ägg, harrisaglacerade edamamebönor, persiljemayo, pepparrotspicklad silverlök, saltinlagd vit sparris och jordnötter.
🕒 15 min
NaN

Bibimbap med stekt ägg, harrisaglacerade edamamebönor, persiljemayo, pepparrotspicklad silverlök, saltinlagd vit sparris och jordnötter.

Emil Petzén

Glacerad vit sparris från Hjo, grillad marinerad aubergine, hummus & tahini, bakade tomater från Hällviken, frästa edamamebönor samt vår focaccia med gröna oliver, örter och hårdost.
🕒 15 min

Glacerad vit sparris från Hjo, grillad marinerad aubergine, hummus & tahini, bakade tomater från Hällviken, frästa edamamebönor samt vår focaccia med gröna oliver, örter och hårdost.

Emil Petzén

Svamp-/tryffelpasta. Conchigliepasta med rostade skogschampinjoner från Hakaslätt i en krämig tryffel-/vitlök-/persiljesås och rostade pumpakärnor.
🕒 15 min

Svamp-/tryffelpasta. Conchigliepasta med rostade skogschampinjoner från Hakaslätt i en krämig tryffel-/vitlök-/persiljesås och rostade pumpakärnor.

Emil Petzén

Vår burgare med syrad karamelliserad silverlök, fluffigt briochebröd med sesamfrön, aioli, rostad marinerad paprika. Serveras med rostad potatis och vår egna ketchup.
🕒 15 min

Vår burgare med syrad karamelliserad silverlök, fluffigt briochebröd med sesamfrön, aioli, rostad marinerad paprika. Serveras med rostad potatis och vår egna ketchup.

Emil Petzén

Sallad på rostad svartkål, gurka, jordgubbsvinaigrette, marinerad grillad paprika, gravade syrade tomater, mozzarella, samt belugalinser i vitlök och örter.
🕒 15 min

Sallad på rostad svartkål, gurka, jordgubbsvinaigrette, marinerad grillad paprika, gravade syrade tomater, mozzarella, samt belugalinser i vitlök och örter.

Emil Petzén

Bao bun med stekt tofu, teriyakiglaze, ingefära, jordnötter, koriander, krämig spetskål, soyainlagd shimenjisvamp, och rostad potatis som side.
🕒 15 min

Bao bun med stekt tofu, teriyakiglaze, ingefära, jordnötter, koriander, krämig spetskål, soyainlagd shimenjisvamp, och rostad potatis som side.

Emil Petzén

Tryffelravioli, Karl-Johan och soyaemulsion, ricotta- och olivcréme, vitlök och persiljerostat flatbread samt sidedish på rostad broccoli och romansallad. OBS ät senast 31/5 då raviolin har ett bäst-före datum.
🕒 15 min

Tryffelravioli, Karl-Johan och soyaemulsion, ricotta- och olivcréme, vitlök och persiljerostat flatbread samt sidedish på rostad broccoli och romansallad. OBS ät senast 31/5 då raviolin har ett bäst-före datum.

Emil Petzén