Recepten

Här publiceras alla recept som förekommit i någon av våra matkassar

Vecka 50, dag 1 - Tortilla wrap med spicy majshummus, baba ganoush yoghurt med picklad rödlök, smulad fetaost, falafel, vitkål, örtrostade solroskärnor. Serveras med smörigt basmatiris.
🕒 15 min
NaN

Vecka 50, dag 1 - Tortilla wrap med spicy majshummus, baba ganoush yoghurt med picklad rödlök, smulad fetaost, falafel, vitkål, örtrostade solroskärnor. Serveras med smörigt basmatiris.

Emil Petzén

Vecka 50, dag 2 - Våra krispiga linsbiffar med krämigt potatisstomp med örter och comté, samt tapenade och pumpakärnor.
🕒 15 min
NaN

Vecka 50, dag 2 - Våra krispiga linsbiffar med krämigt potatisstomp med örter och comté, samt tapenade och pumpakärnor.

Emil Petzén

Vecka 50, dag 3 - Bao Buns med rökt tofu, krossade rostade jordnötter, sojapicklad oyster king svamp, chilimayo. Serveras med sesambakade rotfrukter.
🕒 15 min
NaN

Vecka 50, dag 3 - Bao Buns med rökt tofu, krossade rostade jordnötter, sojapicklad oyster king svamp, chilimayo. Serveras med sesambakade rotfrukter.

Emil Petzén

Vecka 49, dag 1 - Rostad tomatsoppa med sting och örter. Serveras med en grilled cheese sandwich på surdegsbröd, ost och ört-/dijonsmör. Sidesallad på picklad gurka, tomat och picklad rödlök.
🕒 15 min
NaN

Vecka 49, dag 1 - Rostad tomatsoppa med sting och örter. Serveras med en grilled cheese sandwich på surdegsbröd, ost och ört-/dijonsmör. Sidesallad på picklad gurka, tomat och picklad rödlök.

Emil Petzén

Nästa vecka, dag 2 - Bimbimbap med edamamebönor, stekt ägg, picklad strimlad morot, teriyaki, go-chu-jangmayo.
🕒 15 min

Nästa vecka, dag 2 - Bimbimbap med edamamebönor, stekt ägg, picklad strimlad morot, teriyaki, go-chu-jangmayo.

Emil Petzén

Vecka 49, dag 3 - Vår örtiga bolognese med spirali, vitlöksyoghurt och krutonger.
🕒 15 min
NaN

Vecka 49, dag 3 - Vår örtiga bolognese med spirali, vitlöksyoghurt och krutonger.

Emil Petzén

Vecka 48, dag 1 - Fransk ”Cassoulet”, ragu på rödvinssky, chilistekta edamamebönor, lök, morot och palsternacka. Serveras med rostad potatis och vitlökscréme.
🕒 15 min

Vecka 48, dag 1 - Fransk ”Cassoulet”, ragu på rödvinssky, chilistekta edamamebönor, lök, morot och palsternacka. Serveras med rostad potatis och vitlökscréme.

Emil Petzén

Vecka 48, dag 2 - Svamp-/tryffelpasta. Pasta med rostade skogschampinjoner från Hakaslätt i en krämig tryffel-/vitlök/timjansås och rostade pumpakärnor.
🕒 15 min

Vecka 48, dag 2 - Svamp-/tryffelpasta. Pasta med rostade skogschampinjoner från Hakaslätt i en krämig tryffel-/vitlök/timjansås och rostade pumpakärnor.

Emil Petzén

Vecka 48, dag 3 - Färsk potatisgnocchi, med lagrad ost (comté), yoghurt smaksatt med sotad gurkvinaigrette, marinerade gröna oliver och chili-/örtrostade solroskärnor.
🕒 15 min

Vecka 48, dag 3 - Färsk potatisgnocchi, med lagrad ost (comté), yoghurt smaksatt med sotad gurkvinaigrette, marinerade gröna oliver och chili-/örtrostade solroskärnor.

Emil Petzén

Vecka 47, dag 1 - Curry Dahl med blomkål och gröna linser. Serveras med basmatiris och vitlöksstekt libabröd.
🕒 15 min

Vecka 47, dag 1 - Curry Dahl med blomkål och gröna linser. Serveras med basmatiris och vitlöksstekt libabröd.

Emil Petzén

Vecka 47, dag 2 - Creamy corn, bakad morot med stjärnanis, varma örtig vit quinoa och vår focaccia med gröna marinerade oliver.
🕒 15 min
NaN

Vecka 47, dag 2 - Creamy corn, bakad morot med stjärnanis, varma örtig vit quinoa och vår focaccia med gröna marinerade oliver.

Emil Petzén

Vecka 47, dag 3 - Mexican taco med vår spicy sojafärs och massa tärnad lök, picklad krispig gurka och gräslöksaioli. Serveras med rostad potatis.
🕒 15 min
NaN

Vecka 47, dag 3 - Mexican taco med vår spicy sojafärs och massa tärnad lök, picklad krispig gurka och gräslöksaioli. Serveras med rostad potatis.

Emil Petzén

Vecka 46, dag 1 - Saltbakade rödbetor med fetaostkräm, rostade pumpakärnor, grillad marinerad paprika, samt vitlök och örtfrästa gröna linser.
🕒 15 min

Vecka 46, dag 1 - Saltbakade rödbetor med fetaostkräm, rostade pumpakärnor, grillad marinerad paprika, samt vitlök och örtfrästa gröna linser.

Emil Petzén

Vecka 46, dag 2 - Fried rice med rostad broccoli, marinerade svarta bönor, teriyaki, gräslöksmayo & picklad rödlök.
🕒 15 min

Vecka 46, dag 2 - Fried rice med rostad broccoli, marinerade svarta bönor, teriyaki, gräslöksmayo & picklad rödlök.

Emil Petzén

Vecka 46, dag 3 - Pitabröd från lokala Liba. Krispig falafel, baba-ganoush-yoghurt, örtgravad tomat, strimlad kål och chili-/vitlöksolja. Serveras med rostad potatis.
🕒 15 min

Vecka 46, dag 3 - Pitabröd från lokala Liba. Krispig falafel, baba-ganoush-yoghurt, örtgravad tomat, strimlad kål och chili-/vitlöksolja. Serveras med rostad potatis.

Emil Petzén

Pizza Bianco på libabröd med creme fraiche, svartpeppar, vitlök, rostad skogschampinjon, persilja, jalapeñomayo & picklad grön sparris.
🕒 15 min

Pizza Bianco på libabröd med creme fraiche, svartpeppar, vitlök, rostad skogschampinjon, persilja, jalapeñomayo & picklad grön sparris.

Emil Petzén

Bao Buns med stekt tofu, krämig chili-coleslaw, rostade krossade jordnötter, vår teriyakisås och syrlig gurka. Kommer med rostad potatis.
🕒 15 min

Bao Buns med stekt tofu, krämig chili-coleslaw, rostade krossade jordnötter, vår teriyakisås och syrlig gurka. Kommer med rostad potatis.

Emil Petzén

Bimbimbap med stekt ägg, soyaglaserade svarta bönor, chilimayo & rostade solroskärnor.
🕒 15 min

Bimbimbap med stekt ägg, soyaglaserade svarta bönor, chilimayo & rostade solroskärnor.

Emil Petzén

Bakade rostade rödbetor med krämig polenta, salladsost marinerad i vitlök och örter, samt pumpafrön.
🕒 15 min

Bakade rostade rödbetor med krämig polenta, salladsost marinerad i vitlök och örter, samt pumpafrön.

Emil Petzén

Tortilla-Wrap med creamycorn, falafel, marinerad zucchini & picklad tärnad rödlök. Serveras med rostad potatis.
🕒 15 min

Tortilla-Wrap med creamycorn, falafel, marinerad zucchini & picklad tärnad rödlök. Serveras med rostad potatis.

Emil Petzén

Vecka 42, dag 2 - Pasta spirali med ragu á bolognese kokt i 32h, serveras med vår focaccia.
🕒 15 min

Vecka 42, dag 2 - Pasta spirali med ragu á bolognese kokt i 32h, serveras med vår focaccia.

Emil Petzén

”Vouef” Bourguignon. Vegetarisk tolkning på bouef bourginon. Gryta på skogschampinjoner, morötter, marinerade quornfiléer, rödvin, vitlök och örter. Serveras med rostad potatis och karamelliserad aioli vid sidan. OBS Aiolin och chilibearnaisen är felmärkta. Aioli har siffra 1 på sig men ska vara siffra 2 och bearnaisen ska ha siffra 1.
🕒 15 min

”Vouef” Bourguignon. Vegetarisk tolkning på bouef bourginon. Gryta på skogschampinjoner, morötter, marinerade quornfiléer, rödvin, vitlök och örter. Serveras med rostad potatis och karamelliserad aioli vid sidan. OBS Aiolin och chilibearnaisen är felmärkta. Aioli har siffra 1 på sig men ska vara siffra 2 och bearnaisen ska ha siffra 1.

Emil Petzén

Rostad jordärtskocka med fetaostkräm & senapsfröinlagd morot. Örtmarinerad bönsallad med rödlök. (OBS, signaturfärsen har felmarkerats och är till dag 2)
🕒 15 min

Rostad jordärtskocka med fetaostkräm & senapsfröinlagd morot. Örtmarinerad bönsallad med rödlök. (OBS, signaturfärsen har felmarkerats och är till dag 2)

Emil Petzén

Taco med vår signaturfärs, picklad gurka, dragon/chilicréme & rostad lök. Serveras med ugnsrostad potatis. OBS Signaturfärsen har tyvärr felmarkerats med "dag 1".
🕒 15 min

Taco med vår signaturfärs, picklad gurka, dragon/chilicréme & rostad lök. Serveras med ugnsrostad potatis. OBS Signaturfärsen har tyvärr felmarkerats med "dag 1".

Emil Petzén

Falafel, misobakade rödbetor, sockersaltad gurka, storbulgur & limeyoghurt.
🕒 15 min

Falafel, misobakade rödbetor, sockersaltad gurka, storbulgur & limeyoghurt.

Emil Petzén

Poke Bowl. Smaksatt ris med mango, chilimarinerade edamamebönor, ingefärspicklad rödkål, kimchimayo, rostade krossade jordnötter, picklade gröna tomater.
🕒 15 min

Poke Bowl. Smaksatt ris med mango, chilimarinerade edamamebönor, ingefärspicklad rödkål, kimchimayo, rostade krossade jordnötter, picklade gröna tomater.

Emil Petzén

Svamp-/tryffelpasta. Spirali med rostade skogschampinjoner från Hakaslätt i en krämig tryffel-/vitlök/persiljesås och rostade pumpakärnor.
🕒 15 min

Svamp-/tryffelpasta. Spirali med rostade skogschampinjoner från Hakaslätt i en krämig tryffel-/vitlök/persiljesås och rostade pumpakärnor.

Emil Petzén

Spansk pistogryta med svarta bönor, aubergine, tomat, salvia och morot. Serveras med ugnsrostad potatis och karamelliserad vitlöksaioli.
🕒 15 min

Spansk pistogryta med svarta bönor, aubergine, tomat, salvia och morot. Serveras med ugnsrostad potatis och karamelliserad vitlöksaioli.

Emil Petzén

Wrap med örtmarinerad quornfilé med teriyakisås, vitkål, picklad grön sparris, fried rice med salladslök och serveras med en misomayo.
🕒 15 min

Wrap med örtmarinerad quornfilé med teriyakisås, vitkål, picklad grön sparris, fried rice med salladslök och serveras med en misomayo.

Emil Petzén

Bimbimbap med stekt ägg, soyaglaserade edamamebönor, gräslök-/dragonmayo, rostade solrosfrön, vår kimchi.
🕒 15 min

Bimbimbap med stekt ägg, soyaglaserade edamamebönor, gräslök-/dragonmayo, rostade solrosfrön, vår kimchi.

Emil Petzén

Vår signaturburgare med briochebröd, sesamfrön, aiolidressing, picklad silverlök, karamelliserad lök, skuren roman, rostad potatis och chilimayo.
🕒 15 min

Vår signaturburgare med briochebröd, sesamfrön, aiolidressing, picklad silverlök, karamelliserad lök, skuren roman, rostad potatis och chilimayo.

Emil Petzén

Poke bowl med vitlöksfrästa edamamebönor, jordnötter, harissamayo, mango och picklad gurka.
🕒 15 min

Poke bowl med vitlöksfrästa edamamebönor, jordnötter, harissamayo, mango och picklad gurka.

Emil Petzén

Bibimbap med stekt ägg, harrisaglacerade edamamebönor, persiljemayo, pepparrotspicklad silverlök, saltinlagd vit sparris och jordnötter.
🕒 15 min

Bibimbap med stekt ägg, harrisaglacerade edamamebönor, persiljemayo, pepparrotspicklad silverlök, saltinlagd vit sparris och jordnötter.

Emil Petzén

Glacerad vit sparris från Hjo, grillad marinerad aubergine, hummus & tahini, bakade tomater från Hällviken, frästa edamamebönor samt vår focaccia med gröna oliver, örter och hårdost.
🕒 15 min

Glacerad vit sparris från Hjo, grillad marinerad aubergine, hummus & tahini, bakade tomater från Hällviken, frästa edamamebönor samt vår focaccia med gröna oliver, örter och hårdost.

Emil Petzén

Svamp-/tryffelpasta. Conchigliepasta med rostade skogschampinjoner från Hakaslätt i en krämig tryffel-/vitlök-/persiljesås och rostade pumpakärnor.
🕒 15 min

Svamp-/tryffelpasta. Conchigliepasta med rostade skogschampinjoner från Hakaslätt i en krämig tryffel-/vitlök-/persiljesås och rostade pumpakärnor.

Emil Petzén

Vår burgare med syrad karamelliserad silverlök, fluffigt briochebröd med sesamfrön, aioli, rostad marinerad paprika. Serveras med rostad potatis och vår egna ketchup.
🕒 15 min

Vår burgare med syrad karamelliserad silverlök, fluffigt briochebröd med sesamfrön, aioli, rostad marinerad paprika. Serveras med rostad potatis och vår egna ketchup.

Emil Petzén

Sallad på rostad svartkål, gurka, jordgubbsvinaigrette, marinerad grillad paprika, gravade syrade tomater, mozzarella, samt belugalinser i vitlök och örter.
🕒 15 min

Sallad på rostad svartkål, gurka, jordgubbsvinaigrette, marinerad grillad paprika, gravade syrade tomater, mozzarella, samt belugalinser i vitlök och örter.

Emil Petzén

Bao bun med stekt tofu, teriyakiglaze, ingefära, jordnötter, koriander, krämig spetskål, soyainlagd shimenjisvamp, och rostad potatis som side.
🕒 15 min

Bao bun med stekt tofu, teriyakiglaze, ingefära, jordnötter, koriander, krämig spetskål, soyainlagd shimenjisvamp, och rostad potatis som side.

Emil Petzén

Tryffelravioli, Karl-Johan och soyaemulsion, ricotta- och olivcréme, vitlök och persiljerostat flatbread samt sidedish på rostad broccoli och romansallad. OBS ät senast 31/5 då raviolin har ett bäst-före datum.
🕒 15 min

Tryffelravioli, Karl-Johan och soyaemulsion, ricotta- och olivcréme, vitlök och persiljerostat flatbread samt sidedish på rostad broccoli och romansallad. OBS ät senast 31/5 då raviolin har ett bäst-före datum.

Emil Petzén

Mexican taco med krossad rostad falafel, majshummus, rödlökschutney med koriander. Serveras med rostad potatis och tryffelcréme.
🕒 15 min

Mexican taco med krossad rostad falafel, majshummus, rödlökschutney med koriander. Serveras med rostad potatis och tryffelcréme.

Emil Petzén

Röd thai curry med kikärtor, basmatiris, citron och lime gravad broccoli och korianderyoghurt.
🕒 15 min

Röd thai curry med kikärtor, basmatiris, citron och lime gravad broccoli och korianderyoghurt.

Emil Petzén

Falafel, creamy corn med örter och chili, surdegsfoccacia och grillade, marinerade spetspaprikor och en persiljeyoghurt.
🕒 15 min

Falafel, creamy corn med örter och chili, surdegsfoccacia och grillade, marinerade spetspaprikor och en persiljeyoghurt.

Emil Petzén

Poke Bowl med vitlöksfrästa edamamebönor, picklad gurka, rostad lök, go-chu-jang mayo, mango.
🕒 15 min

Poke Bowl med vitlöksfrästa edamamebönor, picklad gurka, rostad lök, go-chu-jang mayo, mango.

Emil Petzén

Svamprisotto på arborioris, karl-johan, rostad svamp & toma valsesia-ost. Serveras med picklad broccoli, gravad chilizucchini, tomat och rostad blekselleri som side.
🕒 15 min

Svamprisotto på arborioris, karl-johan, rostad svamp & toma valsesia-ost. Serveras med picklad broccoli, gravad chilizucchini, tomat och rostad blekselleri som side.

Emil Petzén

Bao Buns med stekt tofu i hoisinsås, syrad gurka, jordnötter, syrlig och krämig coleslaw på kål och vitlöksstekt broccoli som side.
🕒 15 min

Bao Buns med stekt tofu i hoisinsås, syrad gurka, jordnötter, syrlig och krämig coleslaw på kål och vitlöksstekt broccoli som side.

Emil Petzén

Vår vegoburgare med karamelliserad lök, fluffigt briochebröd, aioli, rostad lök, eldgrillad strimlad paprika. Serveras med ugnsrostad färskpotatis och vår egna ketchup.
🕒 15 min

Vår vegoburgare med karamelliserad lök, fluffigt briochebröd, aioli, rostad lök, eldgrillad strimlad paprika. Serveras med ugnsrostad färskpotatis och vår egna ketchup.

Emil Petzén

Pasta Conchiglie med ugnsrostade skogschampinjoner i en krämig svampsås smaksatt med färsk timjan, persilja och vitlök, rostade pumpakärnor och riven Cru de Savoie-ost.
🕒 15 min

Pasta Conchiglie med ugnsrostade skogschampinjoner i en krämig svampsås smaksatt med färsk timjan, persilja och vitlök, rostade pumpakärnor och riven Cru de Savoie-ost.

Emil Petzén

Vecka 18, dag 3 - Falafelwrap. Tortilla med krispig falafel, ramslöksmayo, picklad gurka, picklad rödlök, rostad lök, grillad zucchini-/persiljeyoghurt, smulad grekisk salladsost, serveras med stekt broccoli som sidedish.
🕒 15 min

Vecka 18, dag 3 - Falafelwrap. Tortilla med krispig falafel, ramslöksmayo, picklad gurka, picklad rödlök, rostad lök, grillad zucchini-/persiljeyoghurt, smulad grekisk salladsost, serveras med stekt broccoli som sidedish.

Emil Petzén

Färsk potatisgnocchi med butternutpumpa, karamelliserad tärnad lök, chilipicklad hyvlad zucchini, grana padano & cru de savoie och raps.
🕒 15 min

Färsk potatisgnocchi med butternutpumpa, karamelliserad tärnad lök, chilipicklad hyvlad zucchini, grana padano & cru de savoie och raps.

Emil Petzén

Stir fry rice med teriyaki- och svampglaze, sesamfrön, tunt hyvlad kål, chilicréme, picklad morot, picklad rödlök, vitlöksfrästa edamamebönor och rostade jordnötter.
🕒 15 min

Stir fry rice med teriyaki- och svampglaze, sesamfrön, tunt hyvlad kål, chilicréme, picklad morot, picklad rödlök, vitlöksfrästa edamamebönor och rostade jordnötter.

Emil Petzén

Pasta penne med ragu á bolognese kokt i 32h, grana padano, crème fraiche smaksatt med rosmarin och krutonger.
🕒 15 min

Pasta penne med ragu á bolognese kokt i 32h, grana padano, crème fraiche smaksatt med rosmarin och krutonger.

Emil Petzén

Råraka på potatis, falafel, picklad rödlök, picklad morot, grillad aubergine-crème och chilimajonnäs.
🕒 15 min

Råraka på potatis, falafel, picklad rödlök, picklad morot, grillad aubergine-crème och chilimajonnäs.

Emil Petzén

Krispig flatbread pizza med tomatsås, färsk buffelmozzarella, vitlök, eldad- och picklad grön sparris och persilja.
🕒 15 min

Krispig flatbread pizza med tomatsås, färsk buffelmozzarella, vitlök, eldad- och picklad grön sparris och persilja.

Emil Petzén

Hängmörad eldad rödbeta med halloumi, rostad panko, reducerad rödbetsglaze, krämig polenta och vårt surdegsfoccacia smaksatt med tomat och örter.
🕒 15 min

Hängmörad eldad rödbeta med halloumi, rostad panko, reducerad rödbetsglaze, krämig polenta och vårt surdegsfoccacia smaksatt med tomat och örter.

Emil Petzén

Wrap på tortilla med krispig tofu i teriyakiglaze, solrosfrön, tunt hyvlad kål, vår hummus på kikärtor, örtrostad palsternacka, palsternackschips och en svalkande citronyoghurt.
🕒 15 min

Wrap på tortilla med krispig tofu i teriyakiglaze, solrosfrön, tunt hyvlad kål, vår hummus på kikärtor, örtrostad palsternacka, palsternackschips och en svalkande citronyoghurt.

Emil Petzén

Umami fried rice med potatis-shawarma, stark röd tomatsås, turkisk yoghurt med citron och torkade örter, picklad rödlök och vårt fluffiga surdegsfoccacia.
🕒 15 min

Umami fried rice med potatis-shawarma, stark röd tomatsås, turkisk yoghurt med citron och torkade örter, picklad rödlök och vårt fluffiga surdegsfoccacia.

Emil Petzén

Rostad palsternackspuré, krispiga linsbullar med riven grillost, rödvinssås, rostad potatis och vitlöksmarinerade gröna oliver.
🕒 15 min

Rostad palsternackspuré, krispiga linsbullar med riven grillost, rödvinssås, rostad potatis och vitlöksmarinerade gröna oliver.

Emil Petzén

Pasta penne med en rostad skogschampinjonsås, persilja och hyvlad grana padano.
🕒 15 min

Pasta penne med en rostad skogschampinjonsås, persilja och hyvlad grana padano.

Emil Petzén

Vår egna falafel med tabboulehsallad med citron, picklad morot och persilja.
🕒 15 min

Vår egna falafel med tabboulehsallad med citron, picklad morot och persilja.

Emil Petzén

Krämig matveterisotto med morotspuré, tryffel, krispiga morotschips, grana padano, örter, strimlad kålsallad med åldrad balsamicoglaze och vitlök- och parmesanrostat eget surdegsbröd.
🕒 15 min

Krämig matveterisotto med morotspuré, tryffel, krispiga morotschips, grana padano, örter, strimlad kålsallad med åldrad balsamicoglaze och vitlök- och parmesanrostat eget surdegsbröd.

Emil Petzén

Krämigt potatisstomp, bakade och rostade morötter, örttapenade på gröna oliver, matiga biffar på baljväxtfärs och karamelliserad lök.
🕒 15 min

Krämigt potatisstomp, bakade och rostade morötter, örttapenade på gröna oliver, matiga biffar på baljväxtfärs och karamelliserad lök.

Emil Petzén

Vitlöksstekt basmatiris, curry masala med morot, tomat, grillost och kikärtscrème.
🕒 15 min

Vitlöksstekt basmatiris, curry masala med morot, tomat, grillost och kikärtscrème.

Emil Petzén

Wrap på glacerade betor ”shawarma”, het röd tomatsås, turkisk yoghurt, solrosfrön och finstrimlad kål i syrlig dressing.
🕒 15 min

Wrap på glacerade betor ”shawarma”, het röd tomatsås, turkisk yoghurt, solrosfrön och finstrimlad kål i syrlig dressing.

Emil Petzén

Penne med 36h kokt ragu á bolognese på räddad baljväxtfärs, övermogen grana padano och en sallad på picklad morot och gröna gordaloliver.
🕒 15 min

Penne med 36h kokt ragu á bolognese på räddad baljväxtfärs, övermogen grana padano och en sallad på picklad morot och gröna gordaloliver.

Emil Petzén

Pizza bianco med svartpepparcreme-fraiche, gorgonzola, bakad vitlök, picklad rödlök, skivad potatis och rostade pumpakärnor med svart tryffelsmak.
🕒 15 min

Pizza bianco med svartpepparcreme-fraiche, gorgonzola, bakad vitlök, picklad rödlök, skivad potatis och rostade pumpakärnor med svart tryffelsmak.

Emil Petzén

Pizza bianco på libabröd med svartpeppar, creme fraiche, vitlök, svamp från hakaslätts, grönkål, Tryffel-/jalapeñomayo och persillade.
🕒 15 min

Pizza bianco på libabröd med svartpeppar, creme fraiche, vitlök, svamp från hakaslätts, grönkål, Tryffel-/jalapeñomayo och persillade.

Emil Petzén

Tortilla med hummus på röda linser, tahini, rostad potatis, pepparrotspicklad rödlök, lök- och gochujangmayo, strimlad kål och persiljedressing.
🕒 15 min

Tortilla med hummus på röda linser, tahini, rostad potatis, pepparrotspicklad rödlök, lök- och gochujangmayo, strimlad kål och persiljedressing.

Emil Petzén

Len röd curry med gochujang, blomkål, strimlad morot, basmatiris och krispig halloumi från dalspira mejeri.
🕒 15 min

Len röd curry med gochujang, blomkål, strimlad morot, basmatiris och krispig halloumi från dalspira mejeri.

Emil Petzén

Penne i en krämig rostad svamp-sås, smak av svart tryffel och saltbakade mandlar
🕒 15 min

Penne i en krämig rostad svamp-sås, smak av svart tryffel och saltbakade mandlar

Emil Petzén

Ragu på gröna linser, rostad aubergine, rödvinssås, vitlöksrostad delikatesspotatis, hasselnötter och inlagda gravade tomater.
🕒 15 min

Ragu på gröna linser, rostad aubergine, rödvinssås, vitlöksrostad delikatesspotatis, hasselnötter och inlagda gravade tomater.

Emil Petzén