Recepten

Här publiceras alla recept som förekommit i någon av våra matkassar

Vecka 39, dag 1 - Poke Bowl. Smaksatt ris med mango, chilimarinerade edamamebönor, ingefärspicklad rödkål, kimchimayo, rostade krossade jordnötter, picklade gröna tomater.
🕒 15 min
NaN

Vecka 39, dag 1 - Poke Bowl. Smaksatt ris med mango, chilimarinerade edamamebönor, ingefärspicklad rödkål, kimchimayo, rostade krossade jordnötter, picklade gröna tomater.

Emil Petzén

Vecka 39, dag 2 - Svamp-/tryffelpasta. Spirali med rostade skogschampinjoner från Hakaslätt i en krämig tryffel-/vitlök/persiljesås och rostade pumpakärnor.
🕒 15 min
NaN

Vecka 39, dag 2 - Svamp-/tryffelpasta. Spirali med rostade skogschampinjoner från Hakaslätt i en krämig tryffel-/vitlök/persiljesås och rostade pumpakärnor.

Emil Petzén

Vecka 39, dag 3 - Tapas-fiesta! Vår Hummus. Chilirostad majs. ”ratatouille” med aubergine, paprika, örter, tomater. Tortillabröd. Stuvade linser med miso.
🕒 15 min
NaN

Vecka 39, dag 3 - Tapas-fiesta! Vår Hummus. Chilirostad majs. ”ratatouille” med aubergine, paprika, örter, tomater. Tortillabröd. Stuvade linser med miso.

Emil Petzén

Vecka 38, dag 1 - Dhal curry med kikärtor, marinerade oliver, fluffiga potatispannkakor och svalkande tzatsiki.
🕒 15 min
NaN

Vecka 38, dag 1 - Dhal curry med kikärtor, marinerade oliver, fluffiga potatispannkakor och svalkande tzatsiki.

Emil Petzén

Vecka 38, dag 2 - Spirali Puttanescasås. Serveras med rostad paprika, ruccolapesto och örtkrutonger.
🕒 15 min
NaN

Vecka 38, dag 2 - Spirali Puttanescasås. Serveras med rostad paprika, ruccolapesto och örtkrutonger.

Emil Petzén

Vecka 38, dag 3 - Krispiga linsbiffar med rostad potatis, bearnaise med dragon och en syrlig gurksallad.
🕒 15 min
NaN

Vecka 38, dag 3 - Krispiga linsbiffar med rostad potatis, bearnaise med dragon och en syrlig gurksallad.

Emil Petzén

Vecka 37, dag 1 - Spansk pistogryta med svarta bönor, aubergine, tomat, salvia och morot. Serveras med ugnsrostad potatis och karamelliserad vitlöksaioli.
🕒 15 min

Vecka 37, dag 1 - Spansk pistogryta med svarta bönor, aubergine, tomat, salvia och morot. Serveras med ugnsrostad potatis och karamelliserad vitlöksaioli.

Emil Petzén

Vecka 37, dag 2 - Taboulehsallad, sallad på rostad mini spetskål med vitlök och curryrostad fänkål, en lime-/chiliyoghurt och krispig falafel.
🕒 15 min
NaN

Vecka 37, dag 2 - Taboulehsallad, sallad på rostad mini spetskål med vitlök och curryrostad fänkål, en lime-/chiliyoghurt och krispig falafel.

Emil Petzén

Vecka 37, dag 3 - Wrap med örtmarinerad quornfilé med teriyakisås, vitkål, picklad grön sparris, fried rice med salladslök och serveras med en misomayo.
🕒 15 min

Vecka 37, dag 3 - Wrap med örtmarinerad quornfilé med teriyakisås, vitkål, picklad grön sparris, fried rice med salladslök och serveras med en misomayo.

Emil Petzén

Vecka 36, dag 1 - Bimbimbap med stekt ägg, soyaglaserade edamamebönor, gräslök-/dragonmayo, rostade solrosfrön, vår kimchi.
🕒 15 min

Vecka 36, dag 1 - Bimbimbap med stekt ägg, soyaglaserade edamamebönor, gräslök-/dragonmayo, rostade solrosfrön, vår kimchi.

Emil Petzén

Vecka 36, dag 2 - Risotto ai funghi med karl johan, skogschampinjoner och creme fraiche. Side på picklad grön sparris och örtmarinerade kikärtor och gröna oliver.
🕒 15 min

Vecka 36, dag 2 - Risotto ai funghi med karl johan, skogschampinjoner och creme fraiche. Side på picklad grön sparris och örtmarinerade kikärtor och gröna oliver.

Emil Petzén

Vecka 36, dag 3 - Våra linsbiffar med karamelliserade grönsaker och vitlök, kommer med en rostad majscréme, vitlöksstekt bulgur och harissarostad broccoli.
🕒 15 min

Vecka 36, dag 3 - Våra linsbiffar med karamelliserade grönsaker och vitlök, kommer med en rostad majscréme, vitlöksstekt bulgur och harissarostad broccoli.

Emil Petzén

Vecka 35, dag 1 - Mexican black bean taco med dragon, lime, chili, vitlöksyoghurt, rostade solrosfrön, creamy corn samt umamiris som sidedish.
🕒 15 min

Vecka 35, dag 1 - Mexican black bean taco med dragon, lime, chili, vitlöksyoghurt, rostade solrosfrön, creamy corn samt umamiris som sidedish.

Emil Petzén

Vecka 35, dag 2 - Vår signaturburgare med briochebröd, sesamfrön, aiolidressing, picklad silverlök, karamelliserad lök, skuren roman, rostad potatis och chilimayo.
🕒 15 min

Vecka 35, dag 2 - Vår signaturburgare med briochebröd, sesamfrön, aiolidressing, picklad silverlök, karamelliserad lök, skuren roman, rostad potatis och chilimayo.

Emil Petzén

Vecka 35, dag 3 - Bolognese med pasta Penne, örtcréme och vårt focaccia med gröna oliver.
🕒 15 min

Vecka 35, dag 3 - Bolognese med pasta Penne, örtcréme och vårt focaccia med gröna oliver.

Emil Petzén

Vecka 34, dag 1 - Röd thai curry med kikärtor, vår hummus, ljummen bulgur med dragon och pak choi.
🕒 15 min
NaN

Vecka 34, dag 1 - Röd thai curry med kikärtor, vår hummus, ljummen bulgur med dragon och pak choi.

Emil Petzén

Vecka 34, dag 2 - Poke bowl med vitlöksfrästa edamamebönor, jordnötter, harissamayo, mango och picklad gurka.
🕒 15 min

Vecka 34, dag 2 - Poke bowl med vitlöksfrästa edamamebönor, jordnötter, harissamayo, mango och picklad gurka.

Emil Petzén

Vecka 34, dag 3 - Burrito med krispig falafel, vitkål, aioli, het röd sås, picklad silverlök och rostad potatis.
🕒 15 min
NaN

Vecka 34, dag 3 - Burrito med krispig falafel, vitkål, aioli, het röd sås, picklad silverlök och rostad potatis.

Emil Petzén

Vecka 29, dag 1 - Sallad på grillad inlagd sparris, marinerade vaxbönor, picklad fänkål, ruccolapesto, mozzarella, rostad potatis, romansallad och citrusyoghurt.
🕒 15 min
NaN

Vecka 29, dag 1 - Sallad på grillad inlagd sparris, marinerade vaxbönor, picklad fänkål, ruccolapesto, mozzarella, rostad potatis, romansallad och citrusyoghurt.

Emil Petzén

Vecka 29, dag 2 - Bibimbap med stekt ägg, harrisaglacerade edamamebönor, persiljemayo, pepparrotspicklad silverlök, saltinlagd vit sparris och jordnötter.
🕒 15 min

Vecka 29, dag 2 - Bibimbap med stekt ägg, harrisaglacerade edamamebönor, persiljemayo, pepparrotspicklad silverlök, saltinlagd vit sparris och jordnötter.

Emil Petzén

Vecka 29, dag 3 - Penne Bolognese med örtcreme och marinerade gröna oliver.
🕒 15 min
NaN

Vecka 29, dag 3 - Penne Bolognese med örtcreme och marinerade gröna oliver.

Emil Petzén

Vecka 28, dag 1 - Grov Bulgursallad med pestoyoghurt, inlagd fänkål, pumpafrön, saltinlagd vit sparris, coleslaw på rättika och kål, samt marinerade svarta bönor i lime och chili.
🕒 15 min
NaN

Vecka 28, dag 1 - Grov Bulgursallad med pestoyoghurt, inlagd fänkål, pumpafrön, saltinlagd vit sparris, coleslaw på rättika och kål, samt marinerade svarta bönor i lime och chili.

Emil Petzén

Vecka 28, dag 2 - Mexikansk taco på vår signaturfärs och skogschampinjoner, kommer med mangochutney, persiljecréme, pepparrotspicklad silverlök och rostad potatis.
🕒 15 min
NaN

Vecka 28, dag 2 - Mexikansk taco på vår signaturfärs och skogschampinjoner, kommer med mangochutney, persiljecréme, pepparrotspicklad silverlök och rostad potatis.

Emil Petzén

Vecka 28, dag 3 - Fried rice bowl med picklad grön sparris, krispig falafel, tsatziki smaksatt med harrisa, gröna oliver och rostade kikärtor.
🕒 15 min
NaN

Vecka 28, dag 3 - Fried rice bowl med picklad grön sparris, krispig falafel, tsatziki smaksatt med harrisa, gröna oliver och rostade kikärtor.

Emil Petzén

Vecka 27, dag 1 - Glacerad vit sparris från Hjo, grillad marinerad aubergine, hummus & tahini, bakade tomater från Hällviken, frästa edamamebönor samt vår focaccia med gröna oliver, örter och hårdost.
🕒 15 min

Vecka 27, dag 1 - Glacerad vit sparris från Hjo, grillad marinerad aubergine, hummus & tahini, bakade tomater från Hällviken, frästa edamamebönor samt vår focaccia med gröna oliver, örter och hårdost.

Emil Petzén

Vecka 27, dag 2 - Svamp-/tryffelpasta. Conchigliepasta med rostade skogschampinjoner från Hakaslätt i en krämig tryffel-/vitlök-/persiljesås och rostade pumpakärnor.
🕒 15 min

Vecka 27, dag 2 - Svamp-/tryffelpasta. Conchigliepasta med rostade skogschampinjoner från Hakaslätt i en krämig tryffel-/vitlök-/persiljesås och rostade pumpakärnor.

Emil Petzén

Vecka 27, dag 3 - Vår burgare med syrad karamelliserad silverlök, fluffigt briochebröd med sesamfrön, aioli, rostad marinerad paprika. Serveras med rostad potatis och vår egna ketchup.
🕒 15 min

Vecka 27, dag 3 - Vår burgare med syrad karamelliserad silverlök, fluffigt briochebröd med sesamfrön, aioli, rostad marinerad paprika. Serveras med rostad potatis och vår egna ketchup.

Emil Petzén

Vecka 26, dag 1 - Sallad på rostad svartkål, gurka, jordgubbsvinaigrette, marinerad grillad paprika, gravade syrade tomater, mozzarella, samt belugalinser i vitlök och örter.
🕒 15 min

Vecka 26, dag 1 - Sallad på rostad svartkål, gurka, jordgubbsvinaigrette, marinerad grillad paprika, gravade syrade tomater, mozzarella, samt belugalinser i vitlök och örter.

Emil Petzén

Vecka 26, recept 2 - Bao bun med stekt tofu, teriyakiglaze, ingefära, jordnötter, koriander, krämig spetskål, soyainlagd shimenjisvamp, och rostad potatis som side.
🕒 15 min

Vecka 26, recept 2 - Bao bun med stekt tofu, teriyakiglaze, ingefära, jordnötter, koriander, krämig spetskål, soyainlagd shimenjisvamp, och rostad potatis som side.

Emil Petzén

Vecka 26, dag 3 - Falafel-tapas-mania! Stekt bellaverde, rostad majshummus med harissa, picklad broccoli, aioli, krispig falafel samt fried umamirice.
🕒 15 min

Vecka 26, dag 3 - Falafel-tapas-mania! Stekt bellaverde, rostad majshummus med harissa, picklad broccoli, aioli, krispig falafel samt fried umamirice.

Emil Petzén

Vecka 24, dag 1 - Mexikansk taco på äkta tacobröd med guacamole, koriander, saltpicklad vit sparris, harrisastekt svamp, svalkande yoghurt och vår milt kryddade signaturfärs. Serveras med rostad färskpotatis som side.
🕒 15 min

Vecka 24, dag 1 - Mexikansk taco på äkta tacobröd med guacamole, koriander, saltpicklad vit sparris, harrisastekt svamp, svalkande yoghurt och vår milt kryddade signaturfärs. Serveras med rostad färskpotatis som side.

Emil Petzén

Vecka 24, dag 3 - Fluffiga kokosmjölk- & potatispannkakor, gul kikärtscurry, persilja, yoghurt med soltorkade tomater och pepparrotspicklad silverlök.
🕒 15 min

Vecka 24, dag 3 - Fluffiga kokosmjölk- & potatispannkakor, gul kikärtscurry, persilja, yoghurt med soltorkade tomater och pepparrotspicklad silverlök.

Emil Petzén

Vecka 23, dag 1 - Ricottasallad med äpplepicklad grön sparris, gravade bakade cocktailtomater, bakad morot med stjärnanis, brynt foccaciacrumble, ricottakräm med olivolja, marinerade gröna örtoliver och en sotad gurknoblis, rädisor. Serveras med rostad färskpotatis. OBS! Tryckfelsnisse har varit framme. Mer info i recept!
🕒 15 min

Vecka 23, dag 1 - Ricottasallad med äpplepicklad grön sparris, gravade bakade cocktailtomater, bakad morot med stjärnanis, brynt foccaciacrumble, ricottakräm med olivolja, marinerade gröna örtoliver och en sotad gurknoblis, rädisor. Serveras med rostad färskpotatis. OBS! Tryckfelsnisse har varit framme. Mer info i recept!

Emil Petzén

Vecka 22, dag 1 - Tryffelravioli, Karl-Johan och soyaemulsion, ricotta- och olivcréme, vitlök och persiljerostat flatbread samt sidedish på rostad broccoli och romansallad. OBS ät senast 31/5 då raviolin har ett bäst-före datum.
🕒 15 min

Vecka 22, dag 1 - Tryffelravioli, Karl-Johan och soyaemulsion, ricotta- och olivcréme, vitlök och persiljerostat flatbread samt sidedish på rostad broccoli och romansallad. OBS ät senast 31/5 då raviolin har ett bäst-före datum.

Emil Petzén

Vecka 22, dag 2 - Mexican taco med krossad rostad falafel, majshummus, rödlökschutney med koriander. Serveras med rostad potatis och tryffelcréme.
🕒 15 min

Vecka 22, dag 2 - Mexican taco med krossad rostad falafel, majshummus, rödlökschutney med koriander. Serveras med rostad potatis och tryffelcréme.

Emil Petzén

Vecka 22, dag 3 - Bbq-Tofu i bao buns, röd jalapeño-/auberginemayo, med stekt, karamelliserad romansallad och saltinlagd gurka samt fried umamirice som side.
🕒 15 min

Vecka 22, dag 3 - Bbq-Tofu i bao buns, röd jalapeño-/auberginemayo, med stekt, karamelliserad romansallad och saltinlagd gurka samt fried umamirice som side.

Emil Petzén

Vecka 21, dag 1 - Röd thai curry med kikärtor, basmatiris, citron och lime gravad broccoli och korianderyoghurt.
🕒 15 min

Vecka 21, dag 1 - Röd thai curry med kikärtor, basmatiris, citron och lime gravad broccoli och korianderyoghurt.

Emil Petzén

Vecka 21, dag 2 - Falafel, creamy corn med örter och chili, surdegsfoccacia och grillade, marinerade spetspaprikor och en persiljeyoghurt.
🕒 15 min

Vecka 21, dag 2 - Falafel, creamy corn med örter och chili, surdegsfoccacia och grillade, marinerade spetspaprikor och en persiljeyoghurt.

Emil Petzén

Vecka 20, dag 1 - Poke Bowl med vitlöksfrästa edamamebönor, picklad gurka, rostad lök, go-chu-jang mayo, mango.
🕒 15 min

Vecka 20, dag 1 - Poke Bowl med vitlöksfrästa edamamebönor, picklad gurka, rostad lök, go-chu-jang mayo, mango.

Emil Petzén

Vecka 20, dag 2 - Kryddig potatistaco, vetetortilla, kikärtscréme, picklad rödlök, baljväxtfrito, yoghurt med färsk koriander och lime, serveras med rostad broccoli och tryffelmayo.
🕒 15 min

Vecka 20, dag 2 - Kryddig potatistaco, vetetortilla, kikärtscréme, picklad rödlök, baljväxtfrito, yoghurt med färsk koriander och lime, serveras med rostad broccoli och tryffelmayo.

Emil Petzén

Vecka 19, dag 1 - Svamprisotto på arborioris, karl-johan, rostad svamp & toma valsesia-ost. Serveras med picklad broccoli, gravad chilizucchini, tomat och rostad blekselleri som side.
🕒 15 min

Vecka 19, dag 1 - Svamprisotto på arborioris, karl-johan, rostad svamp & toma valsesia-ost. Serveras med picklad broccoli, gravad chilizucchini, tomat och rostad blekselleri som side.

Emil Petzén

Vecka 19, dag 2 - Bao Buns med stekt tofu i hoisinsås, syrad gurka, jordnötter, syrlig och krämig coleslaw på kål och vitlöksstekt broccoli som side.
🕒 15 min

Vecka 19, dag 2 - Bao Buns med stekt tofu i hoisinsås, syrad gurka, jordnötter, syrlig och krämig coleslaw på kål och vitlöksstekt broccoli som side.

Emil Petzén

Vecka 19, dag 3 - Vår vegoburgare med karamelliserad lök, fluffigt briochebröd, aioli, rostad lök, eldgrillad strimlad paprika. Serveras med ugnsrostad färskpotatis och vår egna ketchup.
🕒 15 min

Vecka 19, dag 3 - Vår vegoburgare med karamelliserad lök, fluffigt briochebröd, aioli, rostad lök, eldgrillad strimlad paprika. Serveras med ugnsrostad färskpotatis och vår egna ketchup.

Emil Petzén

Vecka 18, dag 2 - Pasta Conchiglie med ugnsrostade skogschampinjoner i en krämig svampsås smaksatt med färsk timjan, persilja och vitlök, rostade pumpakärnor och riven Cru de Savoie-ost.
🕒 15 min

Vecka 18, dag 2 - Pasta Conchiglie med ugnsrostade skogschampinjoner i en krämig svampsås smaksatt med färsk timjan, persilja och vitlök, rostade pumpakärnor och riven Cru de Savoie-ost.

Emil Petzén

Vecka 18, dag 3 - Falafelwrap. Tortilla med krispig falafel, ramslöksmayo, picklad gurka, picklad rödlök, rostad lök, grillad zucchini-/persiljeyoghurt, smulad grekisk salladsost, serveras med stekt broccoli som sidedish.
🕒 15 min

Vecka 18, dag 3 - Falafelwrap. Tortilla med krispig falafel, ramslöksmayo, picklad gurka, picklad rödlök, rostad lök, grillad zucchini-/persiljeyoghurt, smulad grekisk salladsost, serveras med stekt broccoli som sidedish.

Emil Petzén

Vecka 17, dag 1 - Färsk buffelmozzarella, gravad bakad tomat, ugnsrostad zucchini med rosépeppar, krossade rostade jordnötter, grillad marinerad strimlad paprika, sotad paprikacréme & grov bulgur. OBS! Ät senast 26/4 pga Bäst-Före-Datum på Mozzarella.
🕒 15 min

Vecka 17, dag 1 - Färsk buffelmozzarella, gravad bakad tomat, ugnsrostad zucchini med rosépeppar, krossade rostade jordnötter, grillad marinerad strimlad paprika, sotad paprikacréme & grov bulgur. OBS! Ät senast 26/4 pga Bäst-Före-Datum på Mozzarella.

Emil Petzén

Vecka 17, dag 2 - Färsk potatisgnocchi med butternutpumpa, karamelliserad tärnad lök, chilipicklad hyvlad zucchini, grana padano & cru de savoie och raps. OBS! Ät senast 28/4 pga Bäst-Före-Datum på gnocchi.
🕒 15 min

Vecka 17, dag 2 - Färsk potatisgnocchi med butternutpumpa, karamelliserad tärnad lök, chilipicklad hyvlad zucchini, grana padano & cru de savoie och raps. OBS! Ät senast 28/4 pga Bäst-Före-Datum på gnocchi.

Emil Petzén

Vecka 16, dag 1 - Stir fry rice med teriyaki- och svampglaze, sesamfrön, tunt hyvlad kål, chilicréme, picklad morot, picklad rödlök, vitlöksfrästa edamamebönor och rostade jordnötter.
🕒 15 min

Vecka 16, dag 1 - Stir fry rice med teriyaki- och svampglaze, sesamfrön, tunt hyvlad kål, chilicréme, picklad morot, picklad rödlök, vitlöksfrästa edamamebönor och rostade jordnötter.

Emil Petzén

Vecka 16, dag 2 - Fluffiga potatispannkakor med en grön curry Dahl, gröna linser, vår hummus på kikärtor och en svalkande citron crème fraiche.
🕒 15 min

Vecka 16, dag 2 - Fluffiga potatispannkakor med en grön curry Dahl, gröna linser, vår hummus på kikärtor och en svalkande citron crème fraiche.

Emil Petzén

Vecka 16, dag 3 - Pasta penne med ragu á bolognese kokt i 32h, grana padano, crème fraiche smaksatt med rosmarin och krutonger.
🕒 15 min

Vecka 16, dag 3 - Pasta penne med ragu á bolognese kokt i 32h, grana padano, crème fraiche smaksatt med rosmarin och krutonger.

Emil Petzén

Råraka på potatis, falafel, picklad rödlök, picklad morot, grillad aubergine-crème och chilimajonnäs.
🕒 15 min

Råraka på potatis, falafel, picklad rödlök, picklad morot, grillad aubergine-crème och chilimajonnäs.

Emil Petzén

Krispig flatbread pizza med tomatsås, färsk buffelmozzarella, vitlök, eldad- och picklad grön sparris och persilja.
🕒 15 min

Krispig flatbread pizza med tomatsås, färsk buffelmozzarella, vitlök, eldad- och picklad grön sparris och persilja.

Emil Petzén

Hängmörad eldad rödbeta med halloumi, rostad panko, reducerad rödbetsglaze, krämig polenta och vårt surdegsfoccacia smaksatt med tomat och örter.
🕒 15 min

Hängmörad eldad rödbeta med halloumi, rostad panko, reducerad rödbetsglaze, krämig polenta och vårt surdegsfoccacia smaksatt med tomat och örter.

Emil Petzén

Wrap på tortilla med krispig tofu i teriyakiglaze, solrosfrön, tunt hyvlad kål, vår hummus på kikärtor, örtrostad palsternacka, palsternackschips och en svalkande citronyoghurt.
🕒 15 min

Wrap på tortilla med krispig tofu i teriyakiglaze, solrosfrön, tunt hyvlad kål, vår hummus på kikärtor, örtrostad palsternacka, palsternackschips och en svalkande citronyoghurt.

Emil Petzén

Umami fried rice med potatis-shawarma, stark röd tomatsås, turkisk yoghurt med citron och torkade örter, picklad rödlök och vårt fluffiga surdegsfoccacia.
🕒 15 min

Umami fried rice med potatis-shawarma, stark röd tomatsås, turkisk yoghurt med citron och torkade örter, picklad rödlök och vårt fluffiga surdegsfoccacia.

Emil Petzén

Rostad palsternackspuré, krispiga linsbullar med riven grillost, rödvinssås, rostad potatis och vitlöksmarinerade gröna oliver.
🕒 15 min

Rostad palsternackspuré, krispiga linsbullar med riven grillost, rödvinssås, rostad potatis och vitlöksmarinerade gröna oliver.

Emil Petzén

Pasta penne med en rostad skogschampinjonsås, persilja och hyvlad grana padano.
🕒 15 min

Pasta penne med en rostad skogschampinjonsås, persilja och hyvlad grana padano.

Emil Petzén

Vår egna falafel med tabboulehsallad med citron, picklad morot och persilja.
🕒 15 min

Vår egna falafel med tabboulehsallad med citron, picklad morot och persilja.

Emil Petzén

Krämig matveterisotto med morotspuré, tryffel, krispiga morotschips, grana padano, örter, strimlad kålsallad med åldrad balsamicoglaze och vitlök- och parmesanrostat eget surdegsbröd.
🕒 15 min

Krämig matveterisotto med morotspuré, tryffel, krispiga morotschips, grana padano, örter, strimlad kålsallad med åldrad balsamicoglaze och vitlök- och parmesanrostat eget surdegsbröd.

Emil Petzén

Krämigt potatisstomp, bakade och rostade morötter, örttapenade på gröna oliver, matiga biffar på baljväxtfärs och karamelliserad lök.
🕒 15 min

Krämigt potatisstomp, bakade och rostade morötter, örttapenade på gröna oliver, matiga biffar på baljväxtfärs och karamelliserad lök.

Emil Petzén

Vitlöksstekt basmatiris, curry masala med morot, tomat, grillost och kikärtscrème.
🕒 15 min

Vitlöksstekt basmatiris, curry masala med morot, tomat, grillost och kikärtscrème.

Emil Petzén

Wrap på glacerade betor ”shawarma”, het röd tomatsås, turkisk yoghurt, solrosfrön och finstrimlad kål i syrlig dressing.
🕒 15 min

Wrap på glacerade betor ”shawarma”, het röd tomatsås, turkisk yoghurt, solrosfrön och finstrimlad kål i syrlig dressing.

Emil Petzén

Bakade och rostade rotfrukter, gröna linser i äppelsyrat brynt smör, örter, jalapeñobearnaise.
🕒 15 min

Bakade och rostade rotfrukter, gröna linser i äppelsyrat brynt smör, örter, jalapeñobearnaise.

Emil Petzén

Penne med 36h kokt ragu á bolognese på räddad baljväxtfärs, övermogen grana padano och en sallad på picklad morot och gröna gordaloliver.
🕒 15 min

Penne med 36h kokt ragu á bolognese på räddad baljväxtfärs, övermogen grana padano och en sallad på picklad morot och gröna gordaloliver.

Emil Petzén

Pizza bianco med svartpepparcreme-fraiche, gorgonzola, bakad vitlök, picklad rödlök, skivad potatis och rostade pumpakärnor med svart tryffelsmak.
🕒 15 min

Pizza bianco med svartpepparcreme-fraiche, gorgonzola, bakad vitlök, picklad rödlök, skivad potatis och rostade pumpakärnor med svart tryffelsmak.

Emil Petzén

”Pokebowl”, Stekt umamiris med kimchi, sesamfrön, picklad rödlök, rostad grillost & ört-/pepparrotsmayo.
🕒 15 min

”Pokebowl”, Stekt umamiris med kimchi, sesamfrön, picklad rödlök, rostad grillost & ört-/pepparrotsmayo.

Emil Petzén

Parmesan-/vitlöksdressad rostad potatis med palsternackspuré, stekt ostronskivling och en syrlig kålsallad.
🕒 15 min

Parmesan-/vitlöksdressad rostad potatis med palsternackspuré, stekt ostronskivling och en syrlig kålsallad.

Emil Petzén

Penne puttanesca med soltorkade delikatessoliver, tomat, fermenterad chili-/basilikacrème, solrosfrön, pumpafrön och övermogen Grana Padano.
🕒 15 min

Penne puttanesca med soltorkade delikatessoliver, tomat, fermenterad chili-/basilikacrème, solrosfrön, pumpafrön och övermogen Grana Padano.

Emil Petzén

Pizza bianco på libabröd med svartpeppar, creme fraiche, vitlök, svamp från hakaslätts, grönkål, Tryffel-/jalapeñomayo och persillade.
🕒 15 min

Pizza bianco på libabröd med svartpeppar, creme fraiche, vitlök, svamp från hakaslätts, grönkål, Tryffel-/jalapeñomayo och persillade.

Emil Petzén

Tortilla med hummus på röda linser, tahini, rostad potatis, pepparrotspicklad rödlök, lök- och gochujangmayo, strimlad kål och persiljedressing.
🕒 15 min

Tortilla med hummus på röda linser, tahini, rostad potatis, pepparrotspicklad rödlök, lök- och gochujangmayo, strimlad kål och persiljedressing.

Emil Petzén

Len röd curry med gochujang, blomkål, strimlad morot, basmatiris och krispig halloumi från dalspira mejeri.
🕒 15 min

Len röd curry med gochujang, blomkål, strimlad morot, basmatiris och krispig halloumi från dalspira mejeri.

Emil Petzén

Penne i en krämig rostad svamp-sås, smak av svart tryffel och saltbakade mandlar
🕒 15 min

Penne i en krämig rostad svamp-sås, smak av svart tryffel och saltbakade mandlar

Emil Petzén

Ragu på gröna linser, rostad aubergine, rödvinssås, vitlöksrostad delikatesspotatis, hasselnötter och inlagda gravade tomater.
🕒 15 min

Ragu på gröna linser, rostad aubergine, rödvinssås, vitlöksrostad delikatesspotatis, hasselnötter och inlagda gravade tomater.

Emil Petzén